Defacto'da

30 Ocak 2019 Çarşamba 08:58

Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen törene; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan,  DEFACTO Finans ve İK’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Önder Şenol, DEFACTO Kurumsal İletişim Müdürü Cenk Yapıcı, DEFACTO Sosyal İşler Yöneticisi Mehmet Koyun, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) Kurucusu Selçuk Öncer, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Arzu Hoplamaz, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Proje Koordinatörü Halil Mete Yapıcı katıldı.

Törende yaptığı konuşmalarında; “Bu proje inşallah hedeflediği amaca ulaşır. Hem sizler adına, hem de özellikle öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri ve pratiklerinin artması anlamında çok önemli. Bu ürünlerin mağazalarda satışa konulması ve elde edilecek gelirinde vakfımıza hayır amaçlı aktarılacak olması projeyi çok daha anlamlı hale getiriyor. Umarım bu proje Türkiye’ye örnek olacak neticeleri ortaya çıkarır.” diyen Aksoy, katkı sunan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Aksoy ve protokol üyeleri  “Eğitim Sektör İşbirliği” Protokolünü hayırlı olsun dilekleriyle imzaladılar ve günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

Öğrenciler Üretecek, Bağış Olarak Geri Dönecek

Yapılan bu Protokolle; DEFACTO tarafından temin edilecek fire kumaşlar ile  öğrenciler tarafından üretilecek ürünlerin ( giyim, aksesuar vb.) DEFACTO aracılığı ile satışa çıkarılması ve buradan sağlanacak gelirin sivil toplum kuruluşlarına bağış olarak aktarılması amaçlanmaktadır.

İzmit Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmit Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından üretilecek ürünlerin  DEFACTO  tarafından yapılacak satıştan elde edilecek gelirlerin,  Kanserli Çocuklara Umut Vakfına bağış olarak aktarılması ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amaçlanmıştır.

Protokol kapsamında ayrıca  bu okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilerin de kılık kıyafet ihtiyaçları  DEFACTO tarafından karşılanacaktır.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Söğüt: "Tüm enerjimizi Körfez İçin...
Mahalle teşkilatlarını makamında ağırlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Seçimi zaferler...

Haberi Oku