banner1006
ESKİ ADLİYE İNCELEME

13 Eylül 2021 Pazartesi 13:35

 Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz eski adliye binasındaki çalışmaları yerinde inceledi, yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

 Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz eski adliye binasındaki çalışmaları yerinde inceledi, yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Tüm binayı inceleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gençlik Merkezinin yakın bir zamanda Gebzeli gençlerin hizmetine gireceğini, çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü ifade etti.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZIN BİR ÜRÜNÜ OLACAK

Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Bu Gençlik Merkezimiz her fırsatta söylediğim sosyal belediyecilik anlayışımızın bir ürünü olacak. Aslında burada hem teknik hem de sosyal bir projeyi yürütüyoruz. Eski adliye binamızı sadece tadilat etmiyor, modern teknolojili akıllı bina haline getiriyoruz. Burada gençlere ihtiyaç duydukları her türlü hizmet verilecek. Ayrıca GESMEK kurslarımızın ana binası haline gelecek. Tamamlandığı zaman Gebze’mize değer katan bir yapıyı kazandırmış olacağız. Ben şimdiden Gençlik Merkezimizin Gebze’mize ve Gebzeli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
















































banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

KARTEPE’YE İKİNCİ MÜZEDE HAZIR
Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’ın seçim beyannamesinde yer alan Çerkes Müzesi çalışmalarında...

Haberi Oku