banner1006
Espiyeliler

21 Ocak 2019 Pazartesi 10:06

 Merkezi Beylikbağı Mahallesinde bulunan Gebze Espiyeliler Kültür Yardımlaşma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin 8. olağan genel kurul toplantısı Anıl Düğün Salonun’nda gerçekleşti. Divan Başkanlığını Giresun’ular Derneği Eski Başkanı Hatem Soysalın yaptığı genel kurulda katip üyeliklere ise Ahmet Ortak ile Yusuf Akın seçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporları okunarak ibra edildi.

Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir, GİRİB Başkanı Kemal Tokmak, yöre dernek başkanları, muhtarlar ile çok sayıda Espiyelilerin katıldığı genel kurulda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Eski Başkan Ekrem Balık’tan görevi devralan Mehmet Kırca, Espiyelilerin birlik ve beraberliği için çalışmalar yapacağını belirterek, gurbetteki hemşerilerinin hizmetin eni iyisine layık olduğunu sözlerine ekledi.

Birlik ve berberlik mesajları verilen seçimde üyelerin oy birliği ile Espiyelilerin yeni 6. başkanı Seçilen Mehmet Kırca Başkanlığındaki derneğin yeni yönetimi Oktay Bayhan, Mehnet Balık, Zekeriya Aslan, Hakan Gökçe, Turgut Tuna, Nurettin Kılıç, Bülent İyice, Caner Topçu, Cihan Yıldız, Serdar Topça, Nazlı Çapkın, Mehmet Tığlı, Fatih İbiç, Oguz Gökçe, Erol Öztürk, Fikri Aslan, Leyla Büyük, Emrah Aslan ve Fevzi Kurucu’dan oluştu.
banner982
Anahtar Kelimeler
Espiyeliler Kırca Dedi
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Bu köy sadece çocukların
İzmit'te hayata geçirilen "Lokomotif Çocuk Köyü"nde yarışmalardan gösterilere kadar birçok etkinlik düzenleniyor....

Haberi Oku