banner1006
Hedef 2020 Dünya Gençler Oryantiring Yarışması

19 Nisan 2017 Çarşamba 11:33

 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Oryantiring Federasyonu (TOF) Kocaeli İl Temsilcisi Ali Günal Erdem, İl Temsilcisi Yardımcısı Füsun Çengelköy ve İl Tertip Komitesi Genel Sekreteri A.Hikmet Kanca’yı makamında konuk etti. 25-26 Mart tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Kartepe ilçesindeki Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı ve Arslanbey Ataşehir Mahallesinde düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonasına vermiş oldukları desteklerinden ötürü TOF Kocaeli İl Temsilcisi Erdem, Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

 

“KOCAELİ’Yİ ORYANTİRİNGİN PARLAYAN YILDIZI YAPMAYA NİYETLİYİZ”

25-26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen şampiyonaya katılan bin üç yüze yakın sporcudan gelen memnuniyet mesajlarını Başkan Karaosmanoğlu’na aktaran Ali Günal Erdem, “Her türlü lojistik desteğin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin sunduğu sağlık hizmeti, ikramlar, ulaşım desteğiyle birlikte tüm yarışmacıların memnuniyet ve takdirini aldık. Bu noktada sizlere de bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu. Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun başarıyla geçen bu organizasyonun ardından, gelecek sene Kocaeli’nde daha çok ve farklı yarışmalar düzenlemeyi düşündüklerini de aktaran Erdem, “2017-2018 sezonunda Kocaeli’yi Oryantiring’in parlayan yıldızı yapmaya niyetliyiz” şeklinde konuştu.

 

2020 DÜNYA GENÇLER ORYANTİRİNG YARIŞMASININ ÖN ONAYI ALINDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yarışmanın ve organizasyonun başarılı bir şekilde geçmesi nedeniyle memnuniyetini dile getirirken, federasyon temsilcileri önümüzdeki günlerde başlatacakları projeler hakkında kısa bir sunum yaptı. Federasyon temsilcileri, SEKAPARK, Fuar alanı, Harikalar Sahili ve Uzuntarla Doğa Parkı gibi alanlarda oluşturulacak olan sabit Oryantiring parkuru projesinin bilgisini Karaosmanoğlu’na verdiler. Son olarak daha önce ön görüşmeleri yapılan Dünya Oryantiring Yarışmalarından bir tanesinin Kocaeli’nde yapılması çalışmaları hakkında bilgi veren TOF Kocaeli İl Temsilcisi Erdem, “Dünya Oryantiring Federasyonu (İ.O.F.) yetkilileri ile yapılan görüşmeler neticesinde, 2020 Dünya Gençler Oryantiring Yarışmasının Kocaeli’nde yapılması için ön onayını aldık. Kesin onaydan önce İ.O.F. yetkilileri Mayıs ayı içerisinde Kocaeli’ye gelerek incelemelerde bulunacaklar” açıklamasını yaptı.

 

28 HAZİRAN 2020 KURTULUŞ HAFTASI’NDA

Geçen senelerin verileri ışığında, 50’ye yakın ülkeden 2.500 (iki bin beş yüz) yerli ve yabancı sporcunun katılacağı tahmin edilen 2020 Dünya Gençler Oryantiring Yarışmasının, 28 Haziran 2020 Kurtuluş haftasında olması da öngörülüyor. Kocaeli İl Temsilcisi Ali Günal Erdem ve temsilcileri, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun tüm spor dallarına destek oldukları gibi, doğa ile iç içe olan ve tüm yaş gruplarının aileleriyle yapabilecekleri bir spor olan Oryantiring’e sağladıkları büyük destek ile 2020 Dünya Gençler Şampiyonası’nın Kocaeli’ye yakışır güzellikte gerçekleşeceğine inandıklarını ifade ettiler. Başkan Karaosmanoğlu da görüşmede, “Oryantiring doğa ile bütünleşen bir spor olmakla birlikte, çocuklarımız ve gençlerimizin yetişmesinde olumlu katkısı görülmektedir. Çocuklarımızın bu spor dalıyla doğayı kullanmayı öğreniyor ve özgüvenleri yeterince şekilleniyor” açıklaması yaptı. Görüşme karşılıklı görüş alışverişinin yapılmasının ardından tamamlandı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Ukraynalı Eşi İle Tamiri Öğreniyor
Otomotiv sektörüne KO-MEK dopingi

Haberi Oku