Hedef Gelecek Çayırova'da

18 Nisan 2017 Salı 10:59

 Türkiye’nin alanında en yetkin hocalarına akademik kadrosunda yer veren İstanbul Medeniyet Üniversitesi işbirliği içerisinde , Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de katkılarıyla Çayırova Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Hedef Gelecek” liderlik eğitimi projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Gençlerimize yatırımı, geleceğimizin inşası olarak görüyoruz.” diyen Başkan Şevki Demirci’nin yakinen takip ettiği projenin öğrencileri, bu haftaki derslerini Çayırova’da gerçekleştirdi.


Genç ve Okur Dergisi Editörü Yusuf Temizcan ve Yazar Selim Tiryakiol’un Katılımıyla Yazı Atölyesi

Birbirinden seçkin ve tanınmış katılımcılar ile gerçekleştirilen seminerlerde bu ay yazı atölyesiyle “Hedef Gelecek” öğrencileri “ İyi bir yazı nasıl yazılır?” konusunu işledi. Ne anlattığımız değil, nasıl anlattığımız önemli diyen Genç ve Okur Dergisi Editörü Yusuf Temizcan, öğrencilerle soru alışverişinde bulunarak seminerini gerçekleştirdi. Yazmak için çok okumak gerekir ama çok okumak için çok kitap okumaktan ziyade, iyi kitapları birden fazla okumanın daha iyi olacağını belirtti. Yazar Selim Tiryakiol’un “Nasıl bir dünya tahayyül ediyorsunuz? sorusu üzerine bir atölye çalışması gerçekleştiren “Hedef Gelecek” öğrencileri duygu ve düşüncelerini nasıl kağıda dökmeleri gerektiğini öğrenirken, doğru ve yerinde cümlelerin önemi hakkında bilgi sahibi oldular.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Söğüt: "Cumhur İttifakı Olarak Canla...
AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e hayırlı olsun ziyaretinde...

Haberi Oku