Kardeş Oda Protokolü

01 Şubat 2019 Cuma 14:22

Daha önce Katar Ticaret Odası, Bulgaristan Dobrich, Karadeniz Ereğli Ticaret Odası ile kardeş oda protokolleri olan Körfez Ticaret Odası kardeş oda protokollerine bir yenisini daha ekleyerek Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi ile kardeş oda protokolü imzaladı.  Kalabalık bir şekilde imzalanan protokol töreninde Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Deniz Ticaret Odası Yöneticileri katılım sağladı.

'Deniz ticaret odası’nın ilçemizde olması ilçemiz için şanstır.'

Öztürk ‘’Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube’si ile imzaladığımız kardeş oda protokolümüz ile ortak alanlarda kentimizin ticaretine güç katacak ve iş dünyamıza renk katmış olacağız. Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube’sinin ilçemizde olmasını ilçemiz için ayrıca bir şans olarak görüyor. Bundan sonraki süreçte de Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube’si ile öngörülen alanlarda işbirliklerimizi sürdürmeyi planlıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz protokolün her iki tarafa ve kentimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

şbirliğimiz artarak devam edecektir.'

Protokol töreninde konuşan Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel ise ‘’İmzaladığımız kardeş oda protokolü kapsamında, ortak proje ve faaliyetlerde bulunarak üyelerimizin sektörel iletişimini güçlendirmek, odalar arası uyumu sağlamak, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini, iyi uygulamaları tespit etmiş olacağız. İmzaladığımız kardeş oda protokolümüzün her iki oda üyelerimize ve kentimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz’’ dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Ukraynalı Eşi İle Tamiri Öğreniyor
Otomotiv sektörüne KO-MEK dopingi

Haberi Oku