Vali Yavuz Aile Ziyaretlerine Devam Ediyor

05 Şubat 2023 Pazar 11:39

İlk Ziyaret Şehit Ailesi ve Gazimize 


Gölcük ilçemizde gerçekleştirilen  ziyarette ilk olarak Şehidimiz Er Tacettin Uçar ve  Gazimiz Volkan Ocak’ın hanesine misafir olan  bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran, Vali Yavuz; “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri ile Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.”  dedi.

Vali Yavuz’un ziyaretleri ile mutlu olan şehit ailesi ve gazimiz: “Evimize kadar gelerek ziyarette bulundunuz. Böylesine güzel bir buluşma için çok teşekkür ediyoruz.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için Vali Yavuz’a memnuniyetlerini belirttiler.

Aileler Sıkıntılarını Paylaştı


Toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, sıkıntı ve darda kalan bir aile bırakmamak için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz, Gölcük   ilçemizde bugün; 1 Şehit,1 Gazi, 1 yaşlı ve 9 ihtiyaç sahibi olmak üzere 12 aileyi evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu.  

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi. 


Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşları selamlayan, muhabbette bulunan Vali Yavuz, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklar ile bir süre sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Ukraynalı Eşi İle Tamiri Öğreniyor
Otomotiv sektörüne KO-MEK dopingi

Haberi Oku