Yenildik' diye çekilmeyecekler

13 Aralık 2016 Salı 11:17


DİLOVASI HALKINA TEŞEKKÜR EDERİM

O gün bir halk destanının yazıldığını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “15 Temmuz’u yaşatan o hainleri de bir kez daha buradan kınıyorum. Rabbim bize o geceyi yaşatanlara tekrar böyle fırsatları nasip etmesin diyorum. 15 Temmuz gecesi kahramanlık hikâyeleri yazan kahramanlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan Dilovası halkına huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.15 Temmuzu unutmayacağız ve unutturmayacağız." diye konuştu.

 

Daha sonra konferansa konuşmacı olarak katılan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, geçmişi doğru değerlendirmek ve anlayabilmek için tarih okunması gerektiğini söyledi.

 

BU BAŞKA BİR HESAPLAŞMA

"Tarih, bir toplumun ortak hafızası ve gelecek için bir tecrübeler dizgisidir." diyen Dilipak, şunları kaydetti: " Darbeler, terör ve savaşlar dünya üzerindeki malum güçlerin düzenini korumak için vardır. Bu düzeni değiştirmezseniz darbeler, terör ve savaşlar bitmeyecek."15 Temmuz darbe girişiminin dünyayı yönetmeye çalışan küresel güçlerin olduğunu söyleyen Dilipak, "Darbeler, terör ve savaşlar dünya üzerindeki malum güçlerin düzenini korumak için vardır. Bu düzeni korumak için son yüzyılda 50 milyon insan öldürdüler. Şimdi Kasımpaşalı Tayyip geldi diye de bırakıp gidecek değiller. Türkiye’ye sahip olmazlarsa bir gelecekleri olmayacak. Onlar için sonun başlangıcı olur. O zaman bu darbeyi Fettullah Gülenin kaprislerinin ve komplekslerinin esiri olarak görmemek lazım. Bu başka bir hesaplaşma. " dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Ukraynalı Eşi İle Tamiri Öğreniyor
Otomotiv sektörüne KO-MEK dopingi

Haberi Oku