banner1001
GÜNDEM:
1000 Fidan Toprakla Buluştu

23 Mart 2018 Cuma 14:42

Ağaç Dikme Haftası münasebetiyle Balçık Ortaokulu’nda ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in katıldığı ağaç dikme etkinliğinde öğrenciler ve protokol bin adet fidanı toprakla buluşturdu. Ağaç dikme etkinliğine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, belediye meclis üyeleri, Balçık Köyü Muhtarı Ayhan Gülşen, öğrenciler, öğretmenler ve bölge sakinleri katıldı.


AĞAÇ DİKME BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Programın başında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencilerin ağaç dikme bayramlarını kutladı. Başkan Köşker, “Yeşil önemli, dünyamızın geleceği için ağaçlar çok önemli. Bugün diktiğimiz ağaçlar sayesinde gelecek nesiler bizlere dua edecek inşallah. Bugün bin fidan dikeceğiz ve ilerde o ağaçların büyüdüğünü gördüğümüzde ne kadar güzel bir iş yaptığımız daha iyi anlayacağız” dedi.


TEK DERDİMİZ DAHA GÜZEL BİR GELECEK

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler yaptığı konuşmasında , “Artık bahar geldi ve toprak uyandı. Ağaçlar çiçek açıyor, inşallah çocuklarımızın da yüzler hep böyle çiçek gibi gülümser. Tek derdimiz gayemiz çocuklarımıza daha güzel bir gelecek inşa etmek. Devletimiz sağ olsun en iyi şekilde eğitim almalarını sağlıyor. Vatanın savunmasında şehit düşen askerlerimize, polislerimize ben bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum “dedi.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

KEDFE iftarında kent protokolü buluştu
KEDFE tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘1001 Hatim Dua ve İftar Programı’ kent protokolünü bir...

Haberi Oku