banner1006
GÜNDEM:
2 Gebze Trabzonlular Festivali başladı

19 Mayıs 2017 Cuma 11:12

Festivalinin açılışına; Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta’nın yanı sıra, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Genaga Meriç, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, çok sayıda dernek başkanı, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ
Festivalinin açılış konuşmasını yapan Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş, ikincisini organize edilen festivale katılan herkese teşekkür ederek, “Örnek olan bir festival düzenliyoruz. 23 Mayıs’a kadar sürecek olan festivalimize tüm halkımızı bekliyoruz.”dedi
MUHARREM USTA TEŞEKKÜR ETTİ
Festivale katılan Trabzonspor başkanı Muharrem Usta ise, burada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her yerin bordo mavi olması bizleri mutlu ediyor. Trabzonspor olarak kötü günleri geride bıraktık, bundan sonra Trabzonspor’u hep zirve yarışının içinde göreceksiniz.” Diyerek festivalde emeği geçen herkese teşekkür etti.
FENERBAHÇE GALİBİYETİNE SEVİNİYORUM.
Trabzonlular derneğinin örnek çalışmalara imza attığını belirterek sözlerine başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “ Dernekçilik çok önemli, bizler güzel işler yapan tüm derneklere destek oluyoruz” dedi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca takım tutmadığını ancak Trabzonspor’un galibiyetleri ile mutlu olduğunu hele hele Fenerbahçe’yi mağlup ettiğinde çok mutlu olduğunu söyledi.
FESTİVAL ÇOK GÜZEL BİR ORTAMDA
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise, festivalin çok güzel bir ortamda yapıldığının altını çizerek, Gebze Trabzonlular Derneğine yaptıkları güzel organizasyondan dolayı teşekkür etti.
Protokol konuşmalarının ardından Necdet Demirtaş tarafından Muharrem Usta, İbrahim Karaosmanoğlu ve Adnan Köşker’e teşekkür plaketi verildi ve ardından protokol üyelerinin katılımı ile açılış kurdelesi kesildi. 
SANATÇILAR COŞTURDU
Kurdele kesiminin ardından ise, Gebze Eğitim Vakfa İlkokulu folklor ekibi gösteri yaptı.  Yöresel sanatçılar Yücel Aktaş ve Emre Göksal söyledikleri şarkılar ile davetlilere unutulmaz bir festival açılışı yaşattı. 
6 gün boyunca devam edecek olan festivalde sanatçılar; Onay Şahin, Yasemin Yıldız, Sait Uçar, Adnan Yılmaz, Onur Atmaca, Zeynep Birinci, Fikret Dolu, Gülay Korkmaz, Elifçe Genç, Faik Pala, Hikmet Cüre ve Barış İbrahimbaş’ta sahne alacak.
TRABZONSPOR GELİYOR
Öte yandan 22 Mayıs pazartesi akşamı ise 2. Gebze Trabzonlular Festivaline Trabzonsporlu futbolcuların tam kadro katılması bekleniyor.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku