GÜNDEM:
86 kişinin hayatı kurtarıldı

18 Ağustos 2015 Salı 11:31

KOSKEM ekipleri Cebeci bölgesinde 47, Kumcağız bölgesinde 24,  Bayramoğlu’nda 15, olmak üzere 86 kişiyi hayata bağladı. Sahillerde görev yapan Kurtarma Timi, önceki hafta ise 94 kişiyi daha boğulmaktan son anda kurtarmıştı. Kurtarma Timi’nde Kocaeli İtfaiyesi personelinin yanı sıra Büyükşehir Ambulans Birimi, YUDAK, AKUT, Mahalli Afet Gönüllüleri ve Gönüllü İtfaiyeciler yer alıyor. 15 Eylül de sona erecek sezon sonuna kadar sahiller de görev yapacak KOSKEM’de 200 kişi görev yapıyor.
ANINDA MÜDAHALE
6 adet zodyak bot ve 6 adet jet ski ile sahil şeridini baştan sona kontrol eden kurtarma timi, olası boğulma vakalarına anında kontrol ediyor. Karadan dürbünlerle de kontrol edilen sahillerde boğulmaktan kurtarılan vatandaşlara Büyükşehir Ambulans birimi müdahale ediyor. Tüm sahillere uyarıcı tabela ve can simidi asan kurtarma timi, aynı zamanda halkı bilinçlendirmek amacıyla broşür de dağıtıyor.
184 VATANDAŞA AMBULANS HİZMETİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KOSKEM, Kocaeli sahillerinde cankurtaranlık hizmetini sürdürürken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ambulans Birimi de sıcaktan etkilenen, sahillerde rahatsızlanan çok sayıda vatandaşın yardımına koşuyor. 184 vatandaş Büyükşehir Belediyesi sağlık ekiplerinin ambulans hizmetinden yararlandı.



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku