GÜNDEM:
927 kişi uzaklaştırıldı!

23 Temmuz 2016 Cumartesi 10:08

Kamu’da ki FETÖ temizliği sürüyor. Merkez  taşra teşkilatlarından verilen bilgilerle yürütülen soruşturma kapsamında çok ayıda kurumdan şu ana kadar 927 kişi açığa alındı.

 FETÖ Terör Örgütü’ne yönelik yapılan operasyonlar, Kamu kurum ve kuruluşlarında aralıksız sürüyor. Kocaeli'de, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında şu ana kadar 927 kamu ve askeri personelin görevlerinden uzaklaştırıldığı bildirildi. Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamada, darbe girişimiyle ilgili kent genelinde inceleme ve soruşturmaların devam ettiği belirtildi. Bir yandan gözaltı ve yakalama işlemleri yapılırken bir yandan da görevden uzaklaştırmalar sürüyor.

İŞTE GÖREVDEN ALINMALAR

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki çalışmalar neticesinde, çeşitli kurumlarda 927 görevlinin açığa alındığı aktarılan açıklamada, görevden alınmaların yapıldığı kuruluşlar ve sayıları şu şekilde oluştu: "Adalet Bakanlığı (Kocaeli-Gebze hakim ve savcı) 66, Donanma Komutanlığı (hakim ve savcı) 6, Tank Birliği 24, Donanma Komutanlığı 47, Deniz Hava Meydan Komutanlığı 1, Kandıra Motorize Birliği 32, İl Emniyet Müdürlüğü 105, Kocaeli Valiliği 4, İl Jandarma Komutanlığı 14, İl Milli Eğitim Müdürlüğü 585, İl Göç İdaresi 1, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı 18, Kocaeli Vergi Denetim Kurulu A Grup Başkanlığı 5, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü 2, Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 16, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü 1 olmak üzere toplam 927 personel görevlerinden uzaklaştırıldı." 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku