GÜNDEM:
Afed Eğitimi Verildi

10 Nisan 2018 Salı 10:03

 MEZUN OLDUKLARI İLKOKULDA AFET EĞİTİMİ VERDİLER

Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul ve AFAD Eğitim Müdürü Selim Biçer’in de 1980 yılında mezun oldukları Yeşilova Yarbay Refik Cesur İlkokulunda verilen afet bilinci teorik eğitimine 90 öğrenci katılırken, eğitim sonrası yapılan tahliye tatbikatına ise 600 öğrenci ve 25 öğretmen iştirak etti.
Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, tahliye tatbikatı sonrası okul bahçesinde öğrencilere bir konuşma yaparak, Eğitim Şube Müdürü ile birlikte mezun oldukları ilkokulda Afete Hazır Türkiye Projesinin bir uygulaması olan afet bilinci eğitimi vermelerinin kendileri açısından anlamlı olduğunu vurguladı. 38 yıl sonra mezun olunan ilkokulda kurumsal görev içeriğiyle bulunmanın hazzını yaşadıklarını ifade eden Tekoğul, afet hazırlık çalışmalarının önemli bir veçhesi olan afet bilinci eğitimlerinin toplumun tüm kesimlerine verilmesi noktasında yoğun şekilde çalıştıklarını dile getirdi.
Fotoğraf Sürprizi…
Yarbay Refik Cesur İlkokulu Müdürü Kerim Öz de, program bitiminde hoş bir sürpriz yaparak AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul ile Eğitim Şube Müdürü Selim Biçer’e 1980 yılında 11 yaşlarında çekilen mezuniyet fotoğraflarını takdim etti ve verilen afet eğitimi dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku