GÜNDEM:
Ahmet ODABAŞ Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'ı ziyaret etti

17 Kasım 2018 Cumartesi 09:55

Kaymakam Karaman, Odabaş'ı sıcak sohbeti ile karşıladı Kaymakam Ömer Karaman'a projeleri anlatan Odabaş. Darıca halkı en iyilerine laik, o yüzden belediye bünyesinde bir market kurulup üreticiden direk halka satış yapacaklarını ve satışlar maliyetine olacağını söyledi. Evinden çıkamayan aileleri de düşündüklerini onlarda telefon ve İnternet aracı ile sipariş verebileceklerini bizlerde kapılarına kadar götüreceğiz dedi.

Camiiler Ve Cem evi Yardım Toplamak Zorunda Kalmayacak
Ahmet Odabaş, bir diğer işimizde camilerimizi ve Cem evlerimizi yönetenler yardım toplamak zorunda kalmayacaklar, belediyeye başvuru yapıp talep edecekler. Bizlerde onlara ihtiyacı olan malzemeleri temin edeceğiz. Camii ve Cem evlerinin temizliklerini belediye temizlik personelleri temizleyip teslim edilecek.

Cenazelere Araç Tahsis Edilecek
İlçemizde cenazeler oluyor. Cenazelerini memleket'e götürmek isteyen aileler için bir otobüs tahsis edeceğiz. Müsait olan otobüsü yönlendireceğiz, ilçemizde bu büyük bir sorun o yüzden halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek boynumuzun borcu. Başkan olursam halkın isteğine göre işler yapacağım sadece hizmete adayacağım kendimi benim meselem koltuk mevki sahibi olmak değil halkımın hizmetkarı olmaktır.

Bölgemize en iyi hizmet edecek kimse belediye  başkanı o olmalıdır
Kaymakam Ömer Karaman "Ahmet bey'in projeleri güzel halkımız ve ilçemiz için hayırlısı neyse onu dilerim Rabbimden" diyerek,  Milliyetci Hareket Partisi belediye başkan aday adayı Ahmet Odabaş'ı cesaretinden dolayı kutlayıp başarılar diledi 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku