GÜNDEM:
AK Genç Gebze Fikri IŞIK'ı ağırladı

08 Haziran 2018 Cuma 16:20

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahramanda programa katılım sağladı. Dün akşam( 07.06.2018 Perşembe) Gebze Kent Meydanı Anfi’de düzenlenen programda Fikri IŞIK muhalif gençlerin 24 Hazirana yönelik sorularını yanıtladı. Programda 500 kişilik Gebze Kent Meydanı Anfi dolup taştı.

Gebze KYK da sahur

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli il Gençlik Kolları Emre Kahraman, İlçe Gençlik Kolları başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetimi Genç Kürsü programının ardından Gebze KYK öğrencileriyle sahur yaptı.

EN GÜÇLÜ DESTEK GENÇLERDEN GELECEK

 AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, ‘’ Bu akşam Gebze Gençliğine yakışır bir program gerçekleştirdik. Salon taştı ve salonun dışındakiler meraklı gözlerle Başbakan Yardımcımızı izledi. Ben Gençlerin gözlerinde o ışığı gördüm, Gebze Gençliği bir kez daha ‘Gebze Her zamanki yerinde’ dedirtti. Hiç şüphe yok Gençlik kararlı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü destek gençlerden gelecek. Artık Vakit Gençlik Vakti.’’ Dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku