GÜNDEM:
AK Gençler ziyaret turunda!

23 Ocak 2016 Cumartesi 10:23

 AK Parti Çayırova Gençlik Kolları İbrahim Güler önceki gün bölgedeki dernek başkanları ve işadamlarına ziyarette bulundu.
TÜKSİAD’A ZİYARET
Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi  Çayırova’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak TÜKSİAD Dernek Başkanı Nurettin Aslantürk ‘ü ziyaret eden Güler şunları söyledi “Öncelikle yeni tebliğ edilen göreviniz hayırlı olsun. Dernekler de ve diğer kurumlarda taze kan her zaman gereklidir. İnanıyoruz ki başarılı olacaksınız.” Dedi. 
Arslantürk ise ziyaretlerinden ötürü AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve beraberindeki heyete teşekkür ederek “Başarı için çalışmak gerekir çok çalışıp TÜKSİAD’ı arkadaşlarımızla daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum.” Dedi.
Arslantürk’e ziyaretin ardından bölgenin tanınan iş adamlarından Kamuran Akbay'a da nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Çayırova Gençlik Kolları burada da bilgi alışverişinde bulunduktan sonra AK Parti Kocaeli Halkla ilişkilerden sorumlu il başkan yardımcısı Abdullah Osman Ural'la da görüşüp bilgi alışverişinde bulundu.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku