banner1006
GÜNDEM:
Akademi Üniversite öğrencilerle ‘tanış' oluyor

22 Eylül 2018 Cumartesi 13:43

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde üniversite öğrencilerine yönelik hizmet veren Akademi Üniversite, ‘Gelin Tanış Olalım’ etkinliğiyle Kocaeli’de üniversiteyi kazanan öğrencilere Kılavuz Gençlik Modeli ışığında yol gösterecek. 24 Eylül-28 Eylül tarihleri arasında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü, Gebze Teknik Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Yerleşkesi’nde tanıtım stantları kuracak olan Büyükşehir Belediyesi, üniversitelilerin kente adapte olmalarının sağlanması için tüm ihtiyaçlarında kılavuz olacak. Öğrenciler, kurulan stantlarda Akademi Üniversite’nin akademik ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi sahibi olurken, karşılaşacağı sürprizlerle çok eğlenecek.

ÖĞRENCİLER BİLGİLENDİRİLECEK
24 Eylül-28 Eylül tarihleri arasında Akademi Üniversite, Kocaeli genelinde 3 merkezde tanıtım stantları kuracak. KOÜ Umuttepe Kampüsü Sosyal Tesisleri önünde bulunan otopark içerisine TIR kurulumu gerçekleşecek. Akademi Üniversite GTÜ Mimarlık Fakültesi önünde ve KOÜ Arslanbey Yerleşkesi Arslanbey MYO önünde stant açarak, öğrencileri yıl boyunca gerçekleşecek akademik ve sosyal faaliyetler hakkında bilgilendirecek.

ÇOK EĞLENECEKLER
Kurulan stantlarda bilgilendirme dışında üniversite öğrencilerine akşam yemeği, yüzlerce kitap seti, yüzlerce sinema bileti ve tiyatro bileti hediye edilecek. Ayrıca kentimize ilk defa gelen on binlerce üniversiteliyi, verilecek hediyelerin dışında stantlarda gerçekleşecek yarışmalarda sürprizler bekliyor.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı...
Kocaeli Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği 7. Olağan Kongresi’nde yeni başkan Ayhan KILIÇ oldu. Kılıç...

Haberi Oku