banner1006
GÜNDEM:
BABALAR GÜNÜ MESAJI

19 Haziran 2020 Cuma 18:59

Ailesinin mutluluğunu her şeyin üstünde tutan, anne ile birlikte yetiştirdiği evlatlarıyla toplumumuzun geleceğini şekillendiren, sevgi, özveri ve güvenin sembolü, yaşamımızın güçlü çınarları babalarımızın Babalar Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

         Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveri ile yerine getirmektedirler. Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ve ailenin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Bizleri yetiştirip, büyüten ve tecrübeleri ile geleceğe hazırlayan babalarımız, koruyan ve kollayan olarak yaşantımıza yön vermede bizlere hep örnek olmuşlardır.

 

         Sadece varlıklarıyla bile adımlarımıza güç katabilen büyük kahramanlarımız olan babalarımızın, tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, başarılarıyla gururlanmak, vatanına, milletine faydalı olduklarını görebilmektir. Bunun için varlık sebebimiz olan ve üzerimizde sonsuz hakkı bulunan babalarımızın rızasını kazanmak, onların dualarını almak, onlara karşı vefalı olmak her evladın birinci vazifesidir.

 

         Bu anlamlı günde, evlat acısıyla yürekleri dağlanmış şehit babalarımızın acılarını paylaşıyor, Allah’tan sabır diliyor, şehitlerimizden bizlere emanet kalan ve bu günü buruk karşılayan yavrularımızı da sevgi, şefkat ve muhabbetle kucaklıyorum.

 

         Bu duygu ve düşüncelerle; fedakarlığın ve merhametin simgesi, evlatlarının kahramanı, kocaman yürekli tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyor, ebediyete intikal etmiş babalarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum.

 

 

                                                                                                                             
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı...
Kocaeli Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği 7. Olağan Kongresi’nde yeni başkan Ayhan KILIÇ oldu. Kılıç...

Haberi Oku