banner1006
GÜNDEM:
Balkan Türkleri MHP'de

15 Aralık 2016 Perşembe 11:00

 Ziyarette konuşan Bayram Çolakoğlu Anayasa Değişiklik Paketi üzerinde sağlanan uzlaşmayla Balkan Göçmenlerinden sonradan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanların kapsam dışı kalmasıyla ilgili MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü ziyaret ettiğini belirtti.

ÇOLAKOĞLU: UZLAŞMA SAĞLANDI

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Bayram Çolakoğlu “Anayasa değişiklik paketi üzerinde bir uzlaşma sağlandı. Teklifte doğuştan Türk vatandaşı olanlar diye bir kavram var. Doğuştan Türk vatandaşı kavramı girince balkan göçmenleri sonradan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan hemşerilerimiz kapsam dışı kalıyor. Bunun bir yanlışlık ve gözden kaçan bir durum olduğunu düşünerek sayın başkanımıza izah etmeye geldik” dedi

 ÜNLÜ: GENEL MERKEZE İLETECEĞİZ

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise konuyla ilgili olarak” Yeni anayasa paketindeki ilgili hassasiyetlerini bizler MHP Genel Merkezimize ileteceğiz. Milletvekillerini bu konu ile ilgili bilgilendireceğiz. Bir heyet olarak TBMM’de milletvekillerimizi ziyaret ederek bu konuyu bildirmeleri gerektiğini ilettik” ifadelerini kullandı.

banner982
Anahtar Kelimeler
BalkantürkleriMhpTbmm
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku