banner1006
GÜNDEM:
Başarı kalıcı eser bırakmaktır

21 Mayıs 2017 Pazar 11:35


 
Seminerde her başarının hayatımızdan bir şeyleri aldığını belirten Genç, ‘’Başarmak için fedakarlık şart’’ dedi.
 
BAŞARI İNSAN İÇİNDİR
İnsan dışındaki canlıların içgüdüleriyle birlikte hayatta kalmak için mücadele ettiğini söyleyerek konferansa başlayan Genç, ‘’Başarı insan için vardır. İnsan ne kadar başarılı olursa o kadar çok hayatta tutunabilir. Fakat her başarı bir fedakarlık gerektirir. Bir şiirimde, ‘Alaca bir at koşar içimde nefese doğru’  diyerek bunu şiirlerimde aktarmaya çalıştım’’ dedi.
 
KALICI OLMAK GEREKİR
Geçmişte söylenen bir söze dikkat çekerek konuşmasını sürdüren Genç, ‘’Küçükken babaannem bir cümle söylemişti. Dünyada yer üstünde yaşayan insandan daha çok yer altında insan var. Ama kalıcı eserler bırakanlar şu anda hatırlanıyor. Bunun için kalıcı eserler bırakıp kalıcı olmalıyız. Bu sadece edebi anlamda değil. Saygınlığımız, dürüstlüğümüz de bırakacağımız eser olabilir’’ diyerek sözlerini sürdürdü.
 
ŞİİR DİNLETİSİ YAPILDI
Bizim hayallerimizin olması gerektiğini belirten Genç, söyleşisini bilgisayardan açtığı sunum ve şiir dinletisiyle sürdürdü. Şiirleriyle ilgili açıklama yapan Genç, ‘’Dünya’nın gerçeklerini şiirlerde, eserlerde bulabiliriz’ ’diyerek sözlerini tamamladı.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku