banner1006
GÜNDEM:
Başarılarını katlayarak sürdürecekler

26 Mart 2015 Perşembe 16:19

 Arif Aranmaz ve Merve Azak Minikler Okullar Arası Kocaeli seçmelerinde şampiyon olarak büyük mutluluk ve başarı yakaladılar. Denizli’de düzenlenecek MEB Türkiye Judo Şampiyonasında Gebze 50. Yıl Chrysler İ.Ö. Okulunu temsil edecek.

Başarı yakaladılar

Minikler Okullar Arası Kocaeli seçmelerinde şampiyon olan sporcular Arif Aranmaz ve Merve Azak büyük mutluluk yaşadılar. Gösterdikleri performansla alkış alan ve şampiyon olan sporcular izleyenleri büyülediler. Çalışmalarına devam eden sporcular Denizli’de düzenlenecek MEB Türkiye Judo Şampiyonasında Gebze 50. Yıl Chrysler İ.Ö. Okulunu temsil edecek. İki sporcu da başarılarını devam ettirebilmek amacında.

Başarılarımız sürecek

Haluk Bayraktar ve Fatma Bayraktar yönetiminde çalışmalarına devam iki sporcu kendilerine destek olan herkese çok teşekkür ettiklerini söylediler. Sporcular “Bizlere destek olan hocalarımıza arkadaşlarımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz başarılarımızın devamını göstermek bizleri sevenleri iyi şekilde temsil etmek amacındayız, inşallah başarılarımızı devam ettirip onları sevindirmeye devam ederiz.” dediler. 



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı...
Kocaeli Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği 7. Olağan Kongresi’nde yeni başkan Ayhan KILIÇ oldu. Kılıç...

Haberi Oku