banner1006
GÜNDEM:
Başkan Bıyık'tan Miraç Kandili mesajı

17 Şubat 2023 Cuma 14:00

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bu kutlu günün ülke ve millet olarak kenetlenmeye ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde acıları hafifletmeye vesile olmasını temenni eden Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı en müstesna gecelerden birisi olan Miraç, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) mucizevi bir yolculukla Yüce Allah’ın huzuruna kabul edildiği kutlu yolculuktur.

İçerisinde büyük hikmetler barındıran mübarek Miraç Kandili’nin ve üç ayların, ülke ve milletçe yaşadığımız deprem felaketinin ardından birlik ve beraberliğimize katkı sağlamasını dilerim. Bu kutlu gecenin, yaşadığımız büyük afetin yaralarını hızla sarmamıza, ülkemizde ve özellikle deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın acılarının azalmasına vesile olmasını dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, başta Darıcalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, kandilin bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku