banner1006
GÜNDEM:
Başkan rest çekti!

12 Nisan 2016 Salı 11:11

 Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Manşet Kocaeli Gazetesi’ne bazı değerlendirmelerde bulundu. Karaosmanoğlu, Minibüsçüler Odası’nın “Ödeme yapılmazsa ücretsiz taşıma yapmayız” restine restle karşılık vererek, “500 araç daha alıp ben taşırım” dedi.

 PROBLEM YOK

Bakanlığın minibüsçülere ödeme yapacağını kaydeden Karaosmanoğlu, “Ortada bir problemin olduğunu düşünmüyorum. Şoförlerimiz paralarını alamadığı için pürüz çıkarıyorlar. Fakat bu bizim işimiz değil. Ödemeyi bakanlık yapacak. Bakanlık da bu ay içerisinde ödeme yapacak. Öncelikle bizden liste istediler. Çünkü kimin ne kadar ücretsiz taşıma yaptığı belli. Ona göre değerlendirme yapılacak ve zararları giderilecek” dedi.

 GÖRÜŞME YAPTIK

Karaosmanoğlu, minibüsçülerle görüşme yaptığını da kaydederek, “Minibüsçülerle görüştük. Pazartesi günü ücretsiz taşımanın durdurulması gibi bir şey söz konusu olmayacak. Olursa ne olur? Alırım 500 tane daha otobüs. Vatandaşımın sorununu ben çözerim. Ne yani, vatandaşa ‘Otobüsten in’ mi diyecekler? Bunu yaparlarsa ayıp ederler. Çünkü devlet ödemeyi taahhüt etmiş ve bu ödemeyi de gerçekleştirecek” diye konuştu. Adeta rest çeken Karaosmanoğlu, “Biz 240 otobüs aldık. Bir 240 otobüs daha alırız. Hatta 500 alırız. Zaten vatandaşımız da belediye otobüslerinden memnun. Eğer minibüsçüler yönetmeliğe uymazsa kendi ekmeğiyle oynar. Bunun adı kendi ekmeğine ayak basmaktır. Ben 12 yıl otobüs almadım. 50 tane aldım; baktım sorun çözülmedi. 240 tane daha aldım. Vatandaş memnuniyeti çok yüksek” dedi.  (Kaynak: Manşet Kocaeli)

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Başkan Rest çekti!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Gebzeli 8 yıl önce

Sayin baskanim bunlar cok havalandi parayla oynuyorlar sen en iyisi 500 tane daha buyuk otobus koyda forslari havalari sonsun servetlerini arastir gor

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku