banner1024
GÜNDEM:
Başkan ‘'Sizlerle gurur duyuyorum''

22 Ağustos 2017 Salı 13:35

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak lise öğrencilerine yönelik eğitim hizmeti veren Akademi Lise, gurur gecelerinden birini yaşadı. Akademi Lise’de eğitim gören ve bu yıl Türkiye’nin en önemli üniversitelerini kazanan öğrenciler için “Akademi Lise’den Üniversiteye Mezunlar Buluşması” gerçekleştirildi. Anlamlı gecede gençlerin yanında olan Başkan Karaosmanoğlu, üniversite sınavlarında önemli bir başarıya imza atan Akademi Lise öğrencilerini tebrik ederek, “Hepinizle gurur duyuyorum” dedi.

 

GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Akademi Lise’den bu yıl üniversiteyi kazanan öğrenciler için “Akademi Lise’den Üniversiteye Mezun Buluşması” Antikkapı Restaurant’ta düzenlendi. Geceye, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Ensar Demir ile Akademi Lise öğrencilerinin aileleri katıldı.

 

ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN

Başkan Karaosmanoğlu burada öğrencilere yönelik bir konuşma yaptı.

Başkan Karaosmanoğlu konuşmasının başında,  üniversite sınavlarında önemli bir başarıya imza atan ve Türkiye’nin en önemli bölümlerini kazanan Akademi Lise öğrencilerini kutladı. “Sizlerle gurur duyuyorum” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bütün öğrencilerimizi ve onları yetiştiren eğitmenlerini tebrik ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.

 

EN GÜZEL HİZMET GENÇLER İÇİN YAPTIKLARIMIZDIR

Konuşmasında sık sık gençliğin önemine vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri çalışmalara dikkat çekti. “Belediyecilik çalışmalarımız içindeki en değerli olanı gençler için yaptıklarımızdır” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bilgievleri, Akademi Lise, Akademi Üniversite ve Gençlik Kamplarımızı, gençlerimizin iyi yetişmesi için hayata geçirdik. Amacımız evlatlarımızı buradan en iyi şekilde hayata hazırlamaktır” dedi.

 

GENÇLERİN HİZMETİNDEYİZ

Başkan Karaosmanoğlu, bugünkü gençlerin son derece şanslı ve imkânlarının da kendi dönemlerine oranla daha yüksek olduğunu ifade etti. “Çalışarak, çile çekerek okuduk” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Ama hayatın ve insanın değerini biliyoruz. Osmanlının manevi mimarı Şeyh Edebali, Osman Gazi’ye, ‘İnsanı yücelt ki; devlet yaşasın’ diyor. Devlet insan için var. Biz de bu nedenle insanımıza, gencimize hizmet için çalışıyoruz.

Bizler de gençlerin hizmetinizdeyiz. Ben gençleri çok seviyorum. Sizlerin de her zaman umudu olsun. Allah bize umudu kesmeyin diyor. Umut, inanç demektir. Asla karamsar olmayın” diye konuştu.

 

BAŞKANA TEŞEKKÜR

Gecede konuşan Akademi Lise öğrencileri de bu önemli hizmeti kendilerine kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederek, kendisine çiçek takdim etti.

 

307 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetlerine bağlı olan Akademi Lise, üniversite sınavlarında Kocaeli’ne büyük gurur yaşattı. Sınava Akademi Lise’de hazırlanan 307 öğrenci, Türkiye’nin en önemli üniversitelerine girmeyi başardı. Söz konusu başarı başta öğrenci ve aileleri olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nde sevinç yarattı. Başarı oranı yüzde 83 olarak belirlendi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku