banner1006
GÜNDEM:
Bayramoğlu'nu Cazibe Merkezi Yapacağız

08 Şubat 2019 Cuma 12:00

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, kapı kapı dolaşarak Darıcalı vatandaşlarla bir araya geliyor. Bayramoğlu Mahallesi’nde Özcan ailesinin evine konuk olarak mahalle sakinleriyle buluşan Bıyık, Bayramoğlu’na yönelik projelerini anlatarak destek istedi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Bayramoğlu’na önem vereceklerini ifade ederek “Ben Darıca’da doğdum büyüdüm. Bayramoğlu çocukluğumun geçtiği yerler. 9 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Bölgenin bütün sorunlarını çok iyi biliyorum. 15 yıldır AK Parti olarak Darıca’da birçok hizmet yaptık. Biz yaptık daha iyisini yine biz yaparız. Bayramoğlu’na her zaman önem vereceğiz. Bayramoğlu bizim gözbebeğimiz” dedi.

Bayramoğlu’nun marka değerini yükselteceklerini de ifade eden Bıyık, “Eskiden Darıca çok bilinmezken Bayramoğlu biliniyordu. Bayramoğlu bizim en önemli markalarımızdan biri. Darıca ile Tuzla’yı bir birine bağlayacağız. Darıca’da yaşayan vatandaşlarımız E-5’e çıkmadan Tuzla’ya gitsin istiyoruz. Tuzla bağlantı yolu Bayramoğlu’na değer katacak. Bayramoğlu Balyanoz Koyu’nda belediyemiz sahil düzenlemesi yaptı. İkinci etabını da yapacağız. Otopark alanlarıyla Balyanoz Koyu düzenlemesi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Bayramoğlu’nun marka değerini yükseltecek projelere önem vereceğiz." şeklinde konuştu.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku