banner1006
GÜNDEM:
BBP'li adaylar her yerde

12 Ekim 2015 Pazartesi 12:55

 Yoğun bir programla vatandaşla buluşan BBP Kocaeli milletvekilleri İşcen ve Arha il genelinde uğramadık işyeri ve ev bırakmıyor.
TİCARET KAN AĞLIYOR !
Körfez Ticareti hakkındaki düşüncelerini dile getiren Arha ‘’ Körfez’de hatta Kocaeli de ticaret yapmak her gün daha da zorlaşıyor. İlimizdeki bu AVM çöplüğü küçük esnafı bitme noktasına getirdi. . Adalet ve Kalkınma Partisi iktidar varlığını korumaktan başka bir şey düşünmüyor” dedi. Sözlerine devam eden Arha bir elektronik mağazasında rafları göstererek “Hiç yüzde yüz Türk üretimi ürün var mı ? Çinde parçalar üretilsin Türkiye’de monte edilsin. Ülkemiz ithalat rekoru kırıyor. Her Yıl 70 Milyar Dolar açık” şeklinde konuştu.
ELLER HAVAYA !
İşcen ‘’Adalet ve Kalkınma Partisi İnşaata dayalı büyüme ile ülkeyi bu duruma getirdi. Suni büyüme devri bitmiş durumda yakında inşaat sektörü durdu mu eller havaya yok pahasına varlığımızı satmak durumunda kalacağız. Ülkede satmadık yer bırakmadılar. En üzücü olanı halkımız suni bahar yaşadı. Umudumuz üretime dayalı ekonomiye geçmekti. Bunu yapamadılar” dedi.
KENTİN ALT YAPISINA PARAYI GÖMDÜLER !
Hedeflerini açıklayan İşcen, “Tarımda KOP Projesi ve Üretime dayalı sanayi hamlesi bizimle gelecek. Tekrar üreten bir ülke olacağız” şeklinde konuştu. Sözlerine devam eden İşcen, “Kocaeli Belediyesi geldiğinden bu yana bir önceki dönemlerin yaptığı alt yapıdan şikayet etti. Tüm alt yapıyı yenilediler ama Kocaeli halkı her yağmurdan sonra sal kullanmayı düşünüyor” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı...
Kocaeli Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği 7. Olağan Kongresi’nde yeni başkan Ayhan KILIÇ oldu. Kılıç...

Haberi Oku