GÜNDEM:
Beylik Dağı, Şehit Dağı oluyor!

26 Mart 2015 Perşembe 16:59

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ‘Şehitler fidanda yaşasın’ kampanyasıyla Gebze Beylik Dağı’nda 630 fidan dikti. Dikilen her fidana Çanakkale’de şehit olan Kocaelililerin isimleri verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ‘Şehitler fidanda yaşasın’ kampanyasıyla Gebze Beylik Dağı’nda 630 fidanı toprakla buluşturdu. Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılında, Çanakkale Savaşı’nda şehit olan Kocaelililerin isimlerinin verildiği fidan dikme törenine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe belediye başkanları ve AK Parti İlçe Başkanları , Gazetemiz kurucusu ve Devr-i Alem program yapımcısı İsmail Kahraman katıldı.
İSMAİL KAHRAMAN BİLGİ VERDİ
Anadolu İmamhatip Kız Meslek Lisesi önünde yapılan törende konuşan Devr-i Alem program yapımcısı ve Gazetemiz kurucusu İsmail Kahraman, Çanakkale Savaşı ve diğer cephelerde yaşanan savaşlar hakkında katılımcılara bilgi verdikten sonra; ‘Hemen yanı başımızda Gaziler Dağı var. Burası savaşlarda karargâh olarak kullanıldığı için ismi Gaziler Dağı olarak kalmış. Bugün fidan dikeceğimiz Beylik Dağı’da Şehitler Dağı olmasını arzu ediyoruz’ dedi.
KÖŞKER, SEMPOZYUMU ANLATTI
Konuyla ilgili konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; ‘Çanakkale şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Biz bu projeyi Gebze’de hayata geçirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Gebze Belediyesi olarak geçtiğimiz gün Gebze’de bir program düzenledik ve Gebzelilere ‘Bir nefes Vatan’ programıyla Çanakkale Şehitleri’nin dilinden mektup dağıttık. Yine dün Bir çok üniversiteden akademisyenlerin katılımıyla sempozyum düzenledik. Hepsini bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum’ dedi.
BOL BOL AĞAÇ DİKSİNLER 
Yaptığı konuşmada Çanakkale’nin önemine değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu gazetemize özel yaptığı açıklamada; ‘Şehitlerimiz fidanda yaşayacak. Biz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak zaten ağaç dikme kampanyaları düzenliyoruz. Fakat bugün diktiğimiz ağaçların üzerinde şehitlerimizin ismi yer alacak. Bu bizi ayrıca memnun ediyor. Tüm belediye başkanlarıma önerim bol bol ağaç diksinler’ dedi.  



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku