GÜNDEM:
Bilgievleri Diriliş Kampında

18 Ekim 2018 Perşembe 14:25

Her ay belediyenin Bilgievlerinde eğitim gören öğrencilerin farklı gruplar halinde gittiği Diriliş Kampının bu haftaki programına 100 öğrenci katıldı. Doğa ile iç içe 3 günlük bir kamp geçiren öğrenciler eğitimin yanı sıra biz dizi etkinliklerde gerçekleştirdi.

3 Günlük Kamp

 

Eğlence ve aktivitelerle dolu olan Diriliş Kampına katılan Çayırova Belediyesi Bilgievi öğrencileri 3 gün boyunca değerler eğitimi seminerlerine ve çeşitli etkinliklere katıldı. Dolu dolu geçen kampta öğrenciler voleybol, paintball, okçuluk, matrak, bisiklet turları, izci parkuru ve doğa yürüyüşleri gibi birçok sportif faaliyetlere katılma imkanını da yakalamış oldu.

 

Diriliş Kampı Büyük İlgi Görüyor

 

Diğer il, ilçelerden de büyük bir ilgi gören ve 4,5 yılda binlerce Çayırova’lı öğrencinin katılım sağladığı Diriliş Kampı’nda uzman eğitmenler tarafından karşılanan, hem sporu hem de eğitimi bir arada yaşayan Bilgievi öğrencilerine Çayırova Belediyesi’nin en önemli gençlik projesi olan Hedef Gelecek Projesi’nin gençleride belirli aralıklarla katılıyor. Sosyalleşme anlamında çok büyük bir yere sahip olan kampta öğrenciler fiziken ve ruhende gelişimlerini sağlarken, şehrin gürültüsünden de bir nebze uzaklaşarak, doğanın muhteşem güzelliğine şahit oluyor.

 

“Büyükşehirimizle Birlikte Faaliyetlerimizi Sürdüreceğiz”

 

Demirci, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, çevreye ve doğaya büyük yatırımlar yaparak, gençlerimize yönelikte nitelikli projeler üretiyor. Diriliş Kampı’da Büyükşehir Belediyemizin Yuvacıkta cennet gibi doğa içerisinde kurduğu ve Türkiye’ye örnek olmuş bir kamp alanıdır. Kocaeli’nin her yerinden, her ilçesinden olduğu gibi Türkiye’ninde farklı noktalarından gençlerimizin gelerek kamp yaptığı Diriliş Kampından tüm hemşerilerimiz faydalanabiliyor. Ayrıca bu çalışmalar son yıllarda ön plana çıkan “Anne-Şehir” kimliğine yakışır faaliyetlerle öncü rol oynuyor. Bizde Çayırova Belediyesi olarak Büyükşehirimizle iş birliği içerisinde gençlerimizi, öğrencilerimizi u projeler ve imkanlardan faydalandırmak için periyodik olarak programlar düzenliyoruz. 3 günlük Diriliş Kampı programıda bunlardan birisi. Bu kapsamda Hedef Gelecek Liderlik Projesi öğrencilerimizi ve Bilgievleri öğrencilerimizi Diriliş Kampı’na götürdük. Bu ve benzeri faaliyetlerimiz Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte planladığımız takvim çerçevesinde yıl boyu sürecek.” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku