banner1024
GÜNDEM:
'Birlikte hizmet ediyoruz”

30 Nisan 2016 Cumartesi 12:24

 Kocaelili muhtarların temsilcileri Gebze’de bir araya geldi. Kocaeli’nin 12 ilçesinin muhtar derneklerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Her ay bir ilçede düzenli olarak yapılan toplantının Gebze’de yapılanına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra; Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, muhtar derneklerinin başkanları, Kocaeli Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt katıldı. Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt’un kısa selamlama konuşmasının ardından söz alan Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık yaptığı konuşmada, “Kocaeli en örnek illerden bir tanesi. Kurumlar çok rahat şekilde Kocaelimizde yan yana gelebiliyor. Bu toplantılar sayesinde ihtiyaçlar tespit ediliyor, birçok konuda detaylı şekilde istişare ediliyor. Oldukça verimli geçen bu toplantıların bugünkü ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e de teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

HALKIMIZA BİRLİKTE HİZMET EDİYORUZ

Genel sekreter yardımcısı Hasan Aydınlık’ın ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Hepinizi Gebze’mizde ağırlamaktan ötürü mutluluk duyuyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Biz sizleri seviyoruz. Seçimle gelen belediye başkanı gibi sizlerde seçimle gelen muhtarlar bizim için bir o kadar değerli ve önemlisiniz. Sizlerle birlikte halkımıza hizmet için gayret sarf ediyoruz. Muhtarlarımız bizim gözümüz kulağımız. Hizmetlerimizin en yakın takipçisi. Kocaelimizi el ele birlikte hizmetlerle donatarak örnek bir il olmasında emeği olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Toplantının hayırlara vesile olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

MUHTARLAR DEMOKRASİNİN TEMELİ

Başkan Köşker’in ardından söz alan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise, “Hepinize Gebzemize hoş geldiniz diyorum. Siz bizim gözümüz kulağımızsınız. Her an vatandaşın yanında sahada olan sizlersiniz. Eksikleri yeri geliyor sizlerden öğreniyoruz. Sizleri demokrasinin temeli olarak görüyorum. Demokrasi sizden başlıyor. Toplantının hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi. Konuşmaların ardından karşılıklı istişare ile devam eden toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

“23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yayınladığı bir mesajla, milletimize ve dünya çocuklarına...

Haberi Oku