GÜNDEM:
Bu neyin zammı?

19 Ağustos 2016 Cuma 10:58

15 Temmuz’da Darbe Girişimini püskürtüp günlerce Demokrasi Nöbetleri tutan Kocaeli’de yaşayan vatandaşlar toplun ulaşıma gelen zamla şoke oldu. Devletin bir çok alanda borç yapılandırması, af ve indirime gittiği bir dönemde Ulaşıma yapılan zam tepki çekiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı UKOME’nin hafta başında toplu ulaşıma zam yapması kamuoyunda tepkilere neden oldu. Mevcut haliyle Türkiye’nin en pahalı ulaşımını gerçekleştiren kentler arasında yer alan ilimizde yapılan son zamla şehir içi Ulaşım 2.30 TL’ye çıkarıldı. Bu durum vatandaşlar ve kamuoyu tarafından tepkiyle karşılandı. Daha önce iki kez Ulaşıma zam yapma kararı alan ancak gelen tepkiler üzerine geri adım atan Büyükşehir’in bu kez Türkiye’nin en kritik döneminde Ulaşıma zam yapması, Demokrasi kahramanı Türk Milleti’ne ayıp olarak nitelendi. Başbakan Binali Yıldırım bir çok borç ve primin af müjdesini verdiği, ,indirimlerin yaşandığı bir dönemde zam kararı bu sevince gölge düşürdü.

15 TEMMUZ DİRENİŞİNE GÖLGE DÜŞÜRDÜ

Başta Muhalefet partileri olmak üzere Kamuoyundan Ulaşım zammına tepkiler geliyor. 15 Temmuz Darbe Girişimini vatandaşların kahramanca direnişiyle püskürttüğümüz bir dönemde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu direnişe gölge düşürürcesine zam kararı aldı. Muhalefet Partileri vatandaşlara sorulmadan yapılan bu zammın gerekçesini sordular. 15 Temmuz’dan sonra tutulan Demokrasi Nöbetlerine ücretsiz taşımalar yapıldığı hatırlatılarak, Büyükşehir’in bu durumu telafi etmek için mi zam yaptığı merak ediliyor. Kamuoyunun FETÖ ile mücadeleye odaklandığı bir dönemde yapılan zam sonrası Büyükşehir’in geri adım atmayacağı merak ediliyor. 
banner982
Anahtar Kelimeler
Bu Neyin Zammı?
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Necati dagli 8 yıl önce

Bizler koyun gibiyiz.Aylik 15binlira kazandiklari para azmi geldi.Belediye okadar otobus aldi.biz millet olarak belediyenin otobusune binelim.zaten insana insan gibi davranmiyorlar ayni eekiya gibiler.nedir.sakal birakmak.neden.ukameden tebki yok.pispis sakallar.herkez yaptigi ise saygili olsun.Buyuksehir belediyesi Otobuslerin Resimlerini bilbortlara resimlerini assinlar.soferle.cocuklar elele.daha guvenli gibi reklamlar yapilsin bu özel halk Otobüsleri istemiyoz.Ögrencileri dahahi belediye ceksin.otobusleri cogaltip.bu rezilliklerden kurtulalim.temiz toplum .saygili olalim.ama bu özel otobüslerde yok.buzamana kadar kazandiklari yeter.devlet kazansin ben özele biniyoz bizim paralarla evlerine ekmek parasi götürüyo. ama benim paramla bizlere hakaret ediyor.lar.olmaz.yeter artik. Birde Servis Araclarinin kullanimi E.sinifi kullanirken B..Dusmesi..yanlis.her önüne gelen servise cikti. hani 25.yas koymustunuz.Denetleme yapilip bunlar ayiklansin kullanana.ve kullandirana.yüklü para Cezasi verilsin bunlar hep.yolda makas atarak arac kullaniliyo.bunlarada kiyafet getirilsi.sakalli isi moda oldu.lüfen buna cozum yapilsin.

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku