GÜNDEM:
‘'Bütün İmkânlar Avuçlarınızın İçinde''

14 Aralık 2018 Cuma 08:13

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'sinde gençlerle bir araya geldi. Eğitimci kimliği ile gençlere gelecek ile ilgili önemli tavsiyelerde bulunarak, “Kılavuz Gençlik Projemiz ile medeniyetimizin tüm imkânlarını avuçlarınızın içine koyduk. Bu fırsatları iyi değerlendirin. Çok okuyun, çalışın, örnek olun” şeklinde konuştu.

 

TARİH DERSİNE KONUK OLDU

Tüm öğrenciler ile birebir görüşen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, kütüphanede tarih dersi işleyen öğrencilerin dersine konuk oldu. “Tarih tekerrürden ibarettir” sözüyle tarih bilincinin önemine değinerek, “Bir toplum bilgiye ve ahlaka önem vermezse çöker, köle olur ve bir süre sonra yok olup gider. Tarihte bunun çok örnekleri var. Biz geçmişini, tarihini, ülkesini iyi bilen bir gençlik yetiştirmeyi hedefliyoruz. Her biriniz bu tarih bilinciyle bu güne sahip çıkıyorsunuz” dedi.

İMKÂN AVUÇLARINIZIN İÇİNDE

“Hayat önünüze her an ne çıkarır bilemezsiniz” diyerek öğrencilere “kendinizi her alanda iyi yetiştirin" diyen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Allah hepinize güzel bir ömür nasip etsin. Türkiye’ye örnek olmuş, tüm belediyeler tarafından örnek alınan Kılavuz Gençlik Projemiz ile medeniyetimizin tüm imkânlarını avuçlarınızın içine koyduk. Bu fırsatları iyi değerlendirin. Çok okuyun, çalışın, örnek olun” şeklinde konuştu.

 

BİZİM HAYAT KİTABIMIZ

Kitap okuma saatinde öğrenciler ile kitap okuyan Başkan Karaosmanoğlu, “Okumak çok güzel bir şey. Müslüman olarak önce kendi kitabımız olan Kur’an-ı Kerim’i okuyacağız. O bir hayat kitabıdır. Yarının anne, babaları olarak gelecek nesillerimize aktaracağımız en güzel şey kitabımız ve güzel ahlakımızdır.” ifadelerine yer verdi.

 

GENÇLERLE SPOR YAPTI

Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise ziyaretinde spor salonunu da ziyaret eden Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, gençlerle spor yaptı. Spor salonu içerisinde bulunan tüm spor aletlerini kullanarak  gösterdiği performans ile öğrencileri kendisine hayran bıraktı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku