banner1006
GÜNDEM:
Büyükgöz Tokatlılar ile Buluştu

12 Şubat 2019 Salı 15:44

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Tokat İli Çat Beldesi Derneği'ne misafir oldu. Hemşeri derneklerine özel ilgi gösteren Büyükgöz, "Anadolu'nun farklı noktalarından Gebze'ye gelerek burayı yurt edindik. Biz artık Gebzeliyiz. 43 yıldır Gebze bölgesinde yaşayan,  buranın her noktasını bilen bir kardeşiniz olarak Gebze'ye olan vefa borcumu ödemek istiyorum" dedi.



Gebze'de şehir kültürünü oluşturmak için sosyal projeler hayata geçirileceğinin altını çizen AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Gebze'ye aidiyet duygusunu oluşturacağız. Katılımcı belediyecilik anlayışı ile hep birlikte el ele Gebze'nin geleceğini inşa edeceğiz. Kocaman bir Gebze ailesi olacağız" şeklinde konuştu.

Gebze'de gönül belediyeciliğini sürdüreceklerini ifade eden Büyükgöz, "Cumhurbaşkanımız bize rotayı çizdi. Tevazu, samimiyet, gayret içerisinde gönül belediyeciliği yapacağız. Kapımız her zaman açık olacak. Belirli aralıklarla mahallelerde birlikte olacağız. Burada ulaşamadığımız hemşerilerimizle belediyemizde düzenleyeceğimiz halk günleri ile bir araya geleceğiz. Hep birlikte Gebzeli isek, Gebze'yi yönetirken de hep bir ve beraber olacağız" dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku