GÜNDEM:
Büyükşehir köylünün yanında!

12 Ekim 2015 Pazartesi 12:47

 2005 yılından bu yana yapılan malzeme yardımları köy muhtarlarının talepleri doğrultusunda köy tüzel kişiliğine ait cami, Kur’an kursu, mezarlık, düğün salonu gibi ortak kullanım alanlarına ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılıyor.
MALZEME VE SEVKİYAT BÜYÜKŞEHİR’DEN
Köylerde vatandaşların ortak kullanımında olan alanlara yapılacak tadilat, onarım ve yapım işlerinde kullanılacak inşaat malzemeleri, muhtarların talebi doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Köylere; tuğla, kiremit, çimento, kireç, fayans, kalebodur yapıştırıcı, lambri döşeme tahtası, kereste, pvc pencere, pvc kapı, ahşap kapı gibi inşaat malzemeleri yardımında bulunuluyor.
ÇAMKONAK KÖYÜ’NE İNŞAAT MALZEMESİ
Son olarak Kandıra Çamkonak Köyü’nde köy konağı için inşaat malzemesi yardımı yapıldı. Köy konağının tadilatı için kullanılacak malzemeler Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü deposundan alınarak Büyükşehir Belediyesi tarafından Çamkonak Köyü’ne ulaştırıldı. Çamkonak Muhtarı Hasan Ekrem, bakımsız olan köy konağının tadilatı yapılarak tüm köy halkının cemiyetlerini yapabileceği bir sosyal alana dönüşeceğini belirtti. Muhtar Ekrem, yapılan malzeme yardımlarının yanı sıra cami, mezarlık ve okulun ihtiyaçlarının giderilmesi nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku