banner1024
GÜNDEM:
Çakır Kirazpınar'ı Ziyaret Etti

20 Şubat 2019 Çarşamba 12:51

31 Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerini tüm hızıyla sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Kirazpınar Mahallesi'nde ev ziyaretleri yaparak mahalle sakinleriyle buluştu.

Çocukla çocuk, yaşlıyla yaşlı, gençle genç olan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, ilk olarak Kirazpınar Mahalle Muhtarlığı'nı ziyaret etti. Kirazpınar Mahalle Muhtarı Osman Bozkurt ile görüşen Çakır, mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı. 

Kirazpınar Mahallesi'nde güler yüzle ve sıcak bir şekilde karşılanan Serap Çakır, vatandaşların derdini dinleyerek şikayet ve sorunları not aldı. Mahallede çocukların büyük ilgi gösterdiği Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektirerek gönüllerini aldı. 

Ev ziyaretlerinde seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Serap Çakır, projelerini anlattı. Çakır, "Gebze'nin sorunlarını Gebze'de yaşayan birisi olarak çok iyi biliyorum. Sizlerinde buradaki sorunlarınızı biliyorum ve çözeceğime söz veriyorum. Allah'ın izni ile benim dönemimde gerekli hizmeti ve ilgiyi göreceksiniz" dedi.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku