GÜNDEM:
Çakır'a  Vatandaşlar İlgi Gösterdi

08 Şubat 2019 Cuma 08:15

Akse Sapağı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Serap Çakır’a Gebzeli vatandaşlar ve esnaf büyük ilgi gösterdiler. Adaylığını açıkladığı günden bu yana büyük destek gören Gebze Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, ziyaret boyunca esnafa hayırlı kazançlar dileyerek karanfil ve broşür dağıttı.

GEBZE HİZMETTEN MAHRUM KALIYOR

Gebze'de değişimin zorunlu olduğunu dile getiren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze, sanayisi ve nüfusu ile birçok ilden büyük bir ilçe. Fakat kendi içinde sıkışmış durumda. Bir çok hizmetten mahrum kalıyor. Gerçekleştireceğimiz vizyon projelerle Gebze'nin üzerindeki bu ölü toprağını üstünden atacağız. Gebze hakettiği hizmeti alacak. Rabbimin izni halkımızında desteği ile seçilirsem 5 yıllık süreçte değişimi herkes görecek" ifadelerini kullandı.

HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDA

Gebzelilere tek tek karanfil dağıtarak sohbet eden Çakır, vatandaşların talep ve şikayetlerini de dinledi. Akse mahallesinde yaşayan vatandaşlardan biri mahallede park alanı olmamasından şikayet ederek, çocukların rahat vakit geçirebilecekleri bir park alanlarının olmadığını ifade etti. Kimi ise Çakır’dan yardıma ihtiyacı olan ailelere destek olmasını istedi. Çakır da sorunların çözüme ulaştırılması için gayret göstereceklerini belirtti. Gebzeli vatandaşlar ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Serap Çakır, herkesle ayrı ayrı sohbet edip, karşılaştığı ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vatandaşlardan destek olmalarını istedi.  


banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku