GÜNDEM:
Çayırova Belediyesi Tarafından İlçeye Dördüncü Mesire Alanı Yapılıyor

28 Nisan 2017 Cuma 15:07

 Bahar aylarının gelmesiyle birlikte park bahçe bakımlarının yanı sıra yeni park alanları da oluşturmaya devam eden Çayırova Belediyesi, parkların yanı sıra yeni mesire alanlarını da ilçeye kazandırıyor. Geçtiğimiz dönemlerde Cumhuriyet Mahallesinde hobi bahçesi olarak kullanılan alanda çalışmaları başlatan belediye, çevre düzenlemesi, ağaç dikimi ve bakım işleriyle çalışmanın startını verdi. 

Cumhuriyet Mahalle Sakinleri İçin Yeni Bir Doğa İle Buluşma Adresi Olacak 
Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma ile ilçemiz 4. Mesire alanına kavuşacak.  Günlük hayatın koşuşturması arasında yorulan insanların, nefes alabilecekleri ortamlar oluşturmak ve Çayırova’nın doğal güzelliğinden faydalanmak amacı ile yapım çalışmalarının başladığı mesire alanları Çayırova’nın doğal güzelliğini bozmadan ve özüne yakışır bir şekilde yapılıyor. 40 dönüm arazi içerisinde tasarlanan mesire alanı içerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları, kamelyalar, piknik ve barbekü alanları, wc, 20 bin metre kare çim, bin 500’ün üzerinde bitki ve 500 metre kare yapay havuzdan oluşuyor. Mahalle sakinleri tarafından takdir alan çalışma ile Cumhuriyet mahalle sakinleri için yeni bir doğa ile buluşma adresi olacak mesire alanı bölgede büyük bir ihtiyacı da gidermiş olacak.

Başkan Demirci, Yeşiliyle İlçeye Nefes Veren Sosyal Yaşam Alanları Oluşturuyoruz
Çalışmalar hakkında bilgi veren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Çayırova doğal güzellikleri ve sanayisi ile bölgede cazibe merkezi olan bir ilçe. Bizde bu güzelliklere estetik dokunuşlar yaparak, hem ilçe halkımızın hem de ilçe dışından gelen misafirlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri ferah ve nezih ortamlar oluşturmak için çalışıyoruz. Mahalle sakinleriyle yaptığımız görüşmeler sonucu bölgede bir mesire alanı ihtiyacı olduğunu tespit ettik ve hemen çalışmalarımıza başladık. Tamamı belediyemiz tarafından yapılan çalışma neticesinde vatandaşlarımızın da taleplerini dikkate alarak daha önceleri hobi bahçesi olarak kullanılan bu alanda Bismillah diyerek işe başladık.  40 dönümlük arazi içerisinde başlayan çalışmamızı kısa süre içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. 4. Mesire alanımız şimdiden ilçemize hayırlı olsun” dedi. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku