banner1001
GÜNDEM:
Çayırova'da Prestijli Caddelerin Sayısı Artıyor

06 Eylül 2018 Perşembe 15:02

“Prestijli Caddeler Projesi Türkiye'ye örnek Oldu”

 

Başkan Demirci'nin özel önem verdiği ve 2015 yılında Fatih Caddesiyle başladığı ve 2018 sonu itibariyle 15 sayısına ulaşacak olan Prestijli Caddeler projesi  ülke çapında model olmaya ve Kent estetiği çalışmalarına ilham vermeye devam ediyor.

 

Çayırova’da 12 Cadde Prestij Kazandı, Sırada 3 Cadde Var

 

2015 yılında prestijli caddeler uygulamasına Fatih Caddesi ile başlayan belediye, akabinde Yavuz Sultan Selim, Yeşil Vadi, Rahmi Dibek, Bosna, Muammer Aksoy, Fevzi Çakmak Caddeleri ile devam etti. Her yıl bu caddelerin sayısını arttıracak planlamalar yapan ve geçtiğimiz yılda prestij çalışmalarını Muhsin Yazıcıoğlu, İstiklal, Uğur Mumcu, Adnan Kahveci Caddeleriyle sürdüren Çayırova Belediyesi, 2018 yılı planındaki 4 caddeden biri olan Tuna Caddesi’nin de prestijini tamamladı. Buna ek olarak İnönü Mahallesi sınırlarında bir bölümü bulunan Muammer Aksoy Caddesinde de çalışmalarını sürdüren kurum, burada bitkilendirme ve çimlendirme çalışmalarıyla birlikte dekoratif aydınlatma süslerinin montajını gerçekleştirecek.

 

Demirci: “Caddelerimiz Modern Görünümleriyle İlçemize Değer Katıyor”

 

Muammer Aksoy Caddesi üzerinde yapılan çalışmaları yerinde değerlendiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, prestijli caddeler uygulamalarıyla bu güne kadar 12 caddenin çehresini değiştirdiklerini söyledi. 2015 yılında başlamış oldukları çalışmalarda caddelerin yeni bir kimlik kazanmış olduğunu ve ilçeye değer kattığını aktaran Demirci, “Caddelerimizi her gün binlerce hemşehrimizi ağırladığımız adeta evimizin misafir odaları gözüyle değerlendiriyoruz. Temizliğine, estetik görünümüne kent mobilyalarına, dekoratif aydınlatmasına özel önem veriyoruz. Belediye olarak modern bir kent inşasında her bir yatırımda olduğu gibi caddelerimizede önem verdik. Toplamda 12 caddemize kattığımız prestij çalışmalarının en son durağı Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nin önündeki Tuna Caddesi oldu. Tamamen yenilediğimiz Tuna Caddesi’nin hemen akabinde Muammer Aksoy Caddesi’nin eksik olan bölümünü ve Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezimizin önündeki Ali Haydar Efendi Caddesindeki prestij çalışmalarını da tamamlıyoruz. Sırada Menderes, Gaziler ve Abdurrahman Korhan Caddelerimiz var. Bu caddelerede kısa bir süre sonra başlayarak 2018 yılındaki prestijli caddeler uygulamamızı tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi.

 

Demirci: “Prestijli Caddeler Vatandaşın Şehirle Gönül Bağını Kuruyor”

 

Demirci: “Prestijli caddelere sahip şehirde yaşayan insanlarda Çayırova’ya karşı aidiyet hissi güçleniyor, ilçesini daha çok seviyor, sahipleniyor, koruyor, şehir kültürü gelişiyor ve yaşamak için tercih sebebi olan bir yaşam şehri ortaya çıkıyor.” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
adı arif 6 yıl önce

Yolları duzeltseler daha iyi olacak

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Milyonluk liman kazasının ardından kıyıya...
Evyapport liman işletmesinde konteyner yüklü geminin kıyıdaki 3 kule vince çarparak devirmesinin ardından...

Haberi Oku