GÜNDEM:
CHP,  7 Nisan'ı beklemeyecek

26 Mart 2015 Perşembe 11:06

Ön seçim yapılmayan 10 ilin listesini açıklayan CHP Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, “Birkaç gün içerisinde 10’a yakın il daha açıklayacağız” dedi. CHP, Kocaeli gibi milletvekili aday listelerinin merkez yoklamasıyla belirlenen iller ile eğilim yoklamasının yapıldığı illerde milletvekili aday listesini erken açıklama kararı aldı. Buna göre CHP, Yüksek Seçim Kurulu’na listelerin teslim edileceği son gün olan 7 Nisan’ı beklemeyecek.
Bu çerçevede Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, 10 ilin milletvekili aday listesini kamuoyuna sundu. Bu iller şöyle: Yalova, Tekirdağ, Kars, Elazığ, Malatya, Ağrı, Çankırı, Bayburt, Adıyaman, Gümüşhane. Adayların açıklanması bu illerde sürpriz etkisi yarattı.
SIRA KOCAELİ’YE GELDİ
Adaylarını merkez yoklamasıyla belirleyecek olan illerden birisi olan Kocaeli’deki partililer de, bu açıklamanın ardından büyük heyecan yaşadı. Ulaştığımız genel merkez kaynakları, birkaç gün içerisinde adayların açıklanacağı iller arasında Kocaeli’nin de olduğunu ifade etti.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku