GÜNDEM:
Darıca nöbeti bırakmıyor!

23 Temmuz 2016 Cumartesi 10:17

15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile başlatılan demokrasi nöbetleri devam ediyor. Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan binlerce kişi darbecilere tepki gösterdi. Darıca Cumhuriyet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, STK'lar, mahalle muhtarları, meclis üyeleri de katıldı. Cumhuriyet meydanı al bayraklarla donatılırken, demokrasi nöbetinde konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın, darbecilere karşı oldukça sert konuşması dikkat çekti.

DUALAR EDİLDİ

Meydanda gerçekleştirilen demokrasi nöbetinde Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi. Vatandaşların hep bir ağızdan tekbir getirdiği demokrasi nöbetinde, binlerce kişi sabahın ilk ışıklarına kadar Cumhuriyet Meydanı'nda bekledi. Burada kılınan sabah namazının ardından vatandaşlar meydandan ayrıldı.

"YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE"

Konuşmasında sert ifadelere yer veren ve zaman zaman sesini oldukça yükselten Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Bu ülke ne çektiyse darbelerden çekti. Çünkü ülkemizin garçek sahibi olan milletimizin değerleriyle ters düşen ve millete rağmen, milletin değerlerini hiçe sayanlar hükümete gelmek istiyor. Neyle? Silah zoruyla gelmek istiyor. Ülke yönetmek istiyorsanız, buyrun bir siyasi parti kurun. Millet sizi seçiyorsa gelin. Ama böyle yapmıyorlar işin kolayına kaçmışlar. Almışlar silahlı gücü eline bu milleti sindirebileceklerini zannediyorlar. Benim Binbaşımın bir ifadesi var. Ya devlet başa, ya kuzgun leşe diyor. Fırsat vermeyin bunlara" dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku