GÜNDEM:
Darıca'da kaplana böyle yem oldu!

10 Şubat 2016 Çarşamba 17:10

ÖZEL HABER - ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde Darıca Hayvanat Bahçesi'nde çekimler yapıldı. Dizinin dün yayınlanan 22. bölümündeki bir sahnede, dizide Sibiryalı Kartal ismiyle yer alan oyuncu Ayhan Işık senaryo gereği hayvanat bahçesinde bulunan kaplanın kafesine atılıyor. Burada kaplan tarafından parçalanan Sibiryalı Kartal senaryo gereği öldürülüyor. Yayınlanan bu bölüm izleyenleri adeta ekrana kilitledi.

DİZİNİN BAŞROL OYUNCULARI DARICA'YA GELDİ
Bugüne kadar birçok dizi ve filmin çekiminin yapıldığı Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi adeta dizi platosuna döndü. ATV'nin beğenilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Darıca'da yapılan çekimlerine dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Hakan Karahan gibi oyuncularda yer aldı. 

DİZİNİN HİKAYESİ
Hızır Çakırbeyli genç yaşından itibaren yeraltı dünyasının içindedir. Yeraltı dünyasının içinde büyüyen Hızır yaşadığı dünyanın ne demek olduğunu Hızır Çakırbeyli büyük bir mafya babasıdır. Alemde adı Hızır Reis diye geçmektedir. Genç yaşta kaybettiği abisinin yerine bir mafya masasına oturmuştur ama bilmediği birşey vardır abisini öldüren adam masanın lideri Ünal Kaplan'dır.

Devlet Hızır Çakırbeyli ile bir anlaşma yapmak ister. Ünal Kaplan'ın yerine onu oturtmak ister. Ünal Kaplan Hızır'dan şüphelenince masadakileri kışkırtıp Hızır'a istihbaratçı Nevzar Çankırılı'yı öldürtmek ister ancak Hızır bu cinayeti işlemez, Nevzati saklar Ünal da Hızır'ın güçlenmesinden korktuğu için Hızır'ı hapse attır. Hızır ordan çıkar çıkmaz masadakileri kendi tarafına çeker. 10. Bölümde Alparslan Ünal'ın kızını çatışmadan kurtardığı için Ünal Hızır'ı masanin lideri yapar. 20. bölümde Ünal'ın kızının ölümünün ardından Ünal yerini Hızır'ın yeğeni Alparslan'a bırakır. Ancak artık Ünal Kaplan'ı kimse durduramayacaktır.

İŞTE DİZİDE YER ALAN O SAHNE;



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku