GÜNDEM:
Darıca'da müjdeli meclis!

04 Ağustos 2015 Salı 16:38

 Darıca Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda üç gündem maddesi görüşülürken, meclis öncesi konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca’ya iki müjde verdi.

DARICA SAHİLE PİKNİK YENİ ALAN

Darıca Sahili’nin bölgemizde çok sayıda insanın vakit geçirdiği bir mekân olduğunu dile getiren Karabacak; “2016 yılı yaz başlarına kadar çimento fabrikasına kadar bulunan bir alan çalışmamız olacak. Şuanda mevcut yerde pikniğe izin vermiyoruz. Mangal yakmaya izin vermiyoruz. Fabrikaya kadar olan bölüme piknik alanı yapmak için çalışma yapacağız. Rahatlıkla mangal yapabilecek, sıcak pikniğini yapacağı bir alan olarak 2016 Mayıs ayına kadar yetiştirmiş olacağız” dedi. Bayramoğlu’nda yapılan çalışmalarla ilgilide bilgi veren Karabacak; “Ada içerisinde ihalelerden kaynaklanan sebeplerden dolayı bir sıkıntı oluştu. Darıca Belediyesi olarak üst yapı çalışmaları hakkında bir adım attık. 40 bin metrekare taş döşeme yapacağız. Çalışması devam ediyor. Ekipler artacak ve bir iki ay içerisinde bu çalışma bitmiş olacak. Vatandaşlarımıza biraz sıkıntı yaşattık ama bu sorunda çözülmüş olacak” dedi.

BAYRAMOĞLU HAYAT BULACAK

Bayramoğlu Mahallesi’ne de müjde veren Karabacak; “Bayramoğlu için bir proje hazırlıyoruz. Proje şuanda tamamlanmak üzere. Balyanoz koyu olarak bilinen tahmini 1,5 kilometrelik alanı yeşil alan yapacağız. Darıca Sahili gibi yürüyüş yolları, otoparkları, kamelyaları ve yürüyüş alanlarıyla pırıl pırıl bir Bayramoğlu önümüze çıkacak. Ekimize gerekli talimatları verdik. Bu projeyi 2016 Mayıs ayına kadar şehrimize kazandırmış olacağız. Uygulanabilir olan projelerinizi ilgili birimlerimizle paylaşırsanız bunları da gündeme getirelim. İstiyoruz ki STK’larımız, muhtarlarımız ve meclis gruplarının fikriyle hayata geçirelim. Maksat burada hizmet üretmek. Herkesin bu hizmet kervanına herkesin katkı sunmasını istiyorum.” Dedi. Karabacak’ın açıklamasının ardından yapılan meclis toplantısında üç gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku