banner1006
GÜNDEM:
Darıca'da Sahne Yarenlerin

27 Temmuz 2017 Perşembe 14:11

Programın açılış konuşmasını yapan Darıca Çankırılılar Dernek Başkanı Harun Şahan‘ ’Öncelikle bu güzel organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Darıca Belediyesi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında Çankırılılar Gecesine hoş geldiniz. Çankırılılar Derneği olarak tertip ettiğimiz gecemize katkı sunan herkese teşekkür ediyor, tüm misafirlerimize iyi eğlenceler diliyorum.’’ diyerek konuşmasını tamamladı.

 

NÖBETİMİZİ DE TUTUYORUZ, EĞLENCEMİZİ DE YAPIYORUZ

Programda bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ise “ karlarla kaplı yüce dağlarıyla, yeşilin gökyüzüyle birleştiği Ilgaz dağı ile asker balığıyla, yaylarıyla, zengin termal kaynaklarıyla ve sayısız doğal güzellikleriyle Yarenler Diyarı olan Çankırılı hemşerilerim hepiniz gecemize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Ülkemizin farklı kültürlerinin yaşatılması ve gelecek nesillerine aktarılması   ile farklı kültürlerin bu kardeşlik ortamı çerçevesinde tanımasına sizlerle birlikte vesile olmanın büyük  mutluluğunu yaşıyor ,hepinize hoş geldiniz diyor, iyi eğlenceler diliyorum’’ diyerek katılımcıları selamladı.

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları da vererek, “ülkemizin bütün güzelliklerini yaşama ve yaşatma şansını yakaladığımız bu güzel etkinlikle ilçemizde sevginin, kardeşliğin, dostluğun ve muhabbetin oluşmasına vesile olduğumuzu düşünüyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından hep birlikte 27 gün boyunca nöbetimizi tuttuk, ama nöbetimiz bitmedi, vatan için, bayrak için, millet için, devlet için her daim yine nöbetteyiz, ama nöbetimizi tutarken, eğlencemizi de yapacağız, düğünümüzü, derneğimizi de gerçekleştireceğiz.” diyerek Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nın önemine değindi.

 

Yöresel sanatçıların sahne aldığı programa katılımcılar gönüllerince eğlenerek gecenin tadını çıkardılar.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku