banner1006
GÜNDEM:
Değer kazandı!

04 Şubat 2016 Perşembe 09:45

 Belediye başkanı Şükrü Karabacak’ın ustalık eseri olan Kültür merkezi, faaliyete başladığı günden beri dolup taşıyor. Belediye tarafından düzenlenen Kültürel etkinliklerin yanı sıra, Sivil toplum kuruluşları da etkinliklerini burada yapıyor, içerisinde bulunan düğün ve spor salonları aktif bir şekilde çalışıyor ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 
AKILCI YATIRIM
Son olarak Kültür Merkezi’nde akılcı bir politika izleyen başkan karabacak, içerisinde yer alan 1500 m2 alan kaplayan Dükkanları da satışa veya kiraya çıkarmaya hazırlanıyor. Önceki gün bu konuda Darıca Meclisi’nden yetki verilirken, dükkanların satış değeri en az 7 Milyon 200 Bin TL, kira bedeli KDV hariç 30 Bin TL olarak belirlendi. Darıca Belediyesi’nin 16 Milyon TL’ye mal ettiği Kültür Merkezi’nin yarı masrafının sadece dükkanlardan çıkacak olması ne kadar akılcı bir yatırım olduğunu gözler önüne serdi. Muayyen bedellerin açık ihale de daha da artması bekleniyor.

banner982
Anahtar Kelimeler
Değer Kazandı!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Ahmet Balli 8 yıl önce

Bence beton yığını oldu başka bir alana yapılabilirdi orası yerine

Misafir Avatar
Tahsin yıldız 8 yıl önce

STK olarak başvuruda bulunduk anfi tyatro sahnesi için
460 tl her program başına fitat biçildi doğru bulmuyor akp yaptığı her program başına bu parayı ödüyormu malum bi çol programlar yapılıyor.

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku