banner1006
GÜNDEM:
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir:‘En büyük engel sevgisizliktir'

03 Aralık 2021 Cuma 13:06

 

Her insan bir engelli adayıdır.Bu bilinçle, engelli kardeşlerimizin daha iyi şartlarda yaşamaları, normal bir hayat sürebilmeleri için öncelikle toplumsal duyarlılığın oluşturulması gerekmektedir. 

Engelli kardeşlerimiz ile ilgili sorunlar ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası hepimizin ortak sorunudur. Sağlık, rehabilitasyon, sosyal güvenlik, istihdam, spor ve eğitim alanlarındaki politikalar ile engelli kardeşlerimizin topluma başarılı bir şekilde entegre olmasını sağlayabiliriz. 

Dilovası belediyesi olarak bizimde olmazsa olmazımız, engelli kardeşlerimizi daha iyi şartlarla buluşturmaktır. İmkânlarımız doğrultusunda engelli vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına koşmanın mutluluğu ile, maddi ve manevi olarak elimizden gelen desteği veriyor, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Bu bizim asli görevimizdir. 

Engelli kardeşlerimiz için özel ve sivil toplum örgütlerini güçlendiriyoruz ve güçlendirmeye de devam edeceğiz” ifadeleri ile,“Engelli vatandaşlarımızın bir gün değil, her gün kıymetinizi biliyoruz” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku