GÜNDEM:
Dilovası'na kazma vurdu

05 Temmuz 2015 Pazar 13:17

 Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Çayırova’dan sonra Dilovası’na da toplu konut yapıyor. İhalesi Mayıs Ayında yapılan projenin ilk kazması geçtiğimiz günlerde vuruldu. Proje 56 bin 473 metrekare ve 64 bin 31 metrekare olmak üzere toplamda 120 bin 505 metrekarelik 2 parsel üzerinde inşa edilecek. TOKİ‘nin yeni projesi kapsamında 915 konut, 1 adet ticaret binası, 6 adet büfe, 2 adet sosyal tesis, 1 adet mescit, 1 adet kapalı otopark hayata geçiriliyor.

SOSYAL ALANLAR DA YAPILACAK

TOKİ Dilovası projesinin 20 ay içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. Dilovası ilçe merkezine 8 bin 800 metre mesafede olan TOKİ Dilovası projesinde konutlar, site giriş yapıları, kapıcı daireleri, kapalı otopark, depo, makine daireleri, trafo yapıları ve sosyal donatılar yer alıyor.

BİR SÖZÜMÜZÜ DAHA TUTTUK

Konuyla ilgili bilgi veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Birkaç yıldır çalışması süren bir projeydi. Nihayet ilk adımı geçtiğimiz hafta atılan kazma ile çalışmalar başladı. Dilovası’nın büyümesine ve gelişmesine önemli bir katkı sunacak olan toplu konut projesi hayata geçecek ve Dilovası modern kent olma yolunda ilerleyecek. Kazmanın vurulmasıyla birlikte seçim beyannamemizde de halkımıza verdiğimiz sözlerden birini daha hayata geçirmiş oluyoruz.” Dedi. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku