banner1024
GÜNDEM:
Dönüşü muhteşem olacak

03 Ağustos 2015 Pazartesi 13:09

 Yeşil siyahlı temsilcimiz Çayırovaspor’da yeni sezonun hazırlıkları devam ediyor. Teknik direktör Eyüp Tutçuoğlu yönetiminde çalışmalarına devam eden camia yeni sezonda başarı beklerken yeniden BAL Ligine geri dönmek amacında. 
GÜÇ DEPOLUYORLAR 
Yeşil siyahlı temsilcimiz Çayırovaspor’da yeni sezonun hazırlıkları devam ediyor. Teknik direktör Eyüp Tutçuoğlu yönetiminde çalışmalarına devam eden camia yeni sezonda başarı beklerken yeniden BAL Ligine geri dönmek amacında. Yeni başkanı, yeni yönetimi ve yeni teknik adamıyla yeni sezondan çok şey bekleyen camia gerçekleştirdiği idmanlarla yeni sezon öncesi güç ve moral depoluyor. Çayırovaspor’da yüzler gülüyor. 
OYUNCULAR KEYİFLİ 
Çalışmalarına devam eden ekibimiz Süper Amatör Lig’de başarı yakalayarak yeniden BAL Ligine dönüş yapmak amacında. İdmanlarda oyuncuların keyifli olması dikkatten kaçmazken Çayırovaspor yönetimi de idmanları takip ederek oyunculara bol bol moral aşılıyor. Süper Amatör Lig’deki önemli temsilcimiz Çayırovaspor yeni sezona kilitlenirken taraftarlar da merakla yeni sezonun başlamasını ve takımlarına kavuşmayı bekliyorlar. 



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku