GÜNDEM:
Döviz ve benzin artışına önlem

16 Nisan 2018 Pazartesi 11:47

Maliye Bakanı Naci Ağbal, döviz ve petrol fiyatlarındaki artış hakkında yaptığı yorumda dalgalanmaların olduğunu söylerken "Hepsi yatışacak" dedi. Ağbal, 'bu gelişmelerin hızlı bir şekilde bertaraf edileceğini' belirtti. Dolar ve euro bu hafta içi kendi rekorlarını kırmıştı. Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Ağbal da şöyle konuştu: "Merak etmeyin bugün dalgalanmalar var, onların hepsi yatışacak. Onun için geçici bir dalgalanma etkisi olarak ortaya çıkan bu gelişmeler, çok hızlı bir şekilde bertaraf edilecek."


BU GECE DE BENZİNE YİNE ZAM GELİYOR

 
Maliye Bakanı Naci Ağbal, döviz ve petrol fiyatlarındaki artış hakkında yaptığı yorumda dalgalanmaların olduğunu söylerken "Hepsi yatışacak" dedi. Ağbal, 'bu gelişmelerin hızlı bir şekilde bertaraf edileceğini' belirtti.


DÖVİZ VE PETROL ZAMLARI ART ARDA GELDİ


Dolar ve euro bu hafta içi kendi rekorlarını kırdı. Dolar kuru 4.20'ye dayanırken, euro da 5.19 seviyesini geçti. Türk Lirası'ndaki büyük değer kaybı ile zam haberleri de peşpeşe geldi. Hafta içi motorine gelen 2 zam ile birlikte fiyatlar 30 kuruş arttı. En son olarak bugün de benzine 16 kuruşluk bir zam geldi ve İstanbul'daki litre fiyatı 6.10 lira oldu.

Motorine üst üste 2 gün gelen zammın ardından bir zam haberi daha geldi. Benzine bu gece yarısından itibaren 16 kuruş zam bekleniyor. Ona göre parası ve nakiti olan vatandaşların bugünden depolarına benzin koymaları gerekiyor.

 

 

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku