banner1024
GÜNDEM:
Ekinci: ‘Patates soğan siyaseti yapan kaybedecek'

23 Haziran 2018 Cumartesi 10:02

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, dün Çayırova’da seçmenlerle buluştu. Gündüz esnaf ve vatandaşlara gül dağıtan ve sorunlarını dinleyen Ekinci, akşam geç saatlere kadar ise ev ve site toplantılarına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçime sayılı saatler kalmasına rağmen temposunu hiç düşürmeyen Milletvekili Adayı Ekinci, dün de Çayırova’da vatandaşlarla buluştu. Çayırova Fatih Caaddesi ve Şekerpınar’da esnaf ve vatandaşlara gül dağıtan Ekinci, vatandaşların sorunlarını dinleyerek destek istedi. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’la birlikte Balkan Türkleri Derneği’nin Çayırova Şubesi’ni de ziyaret eden Ekinci, daha sonra Şekerpınar bölgesine geçerek vatandaşlarla bir araya geldi.

PATATES SOĞAN OYUNUNU BOZACAĞIZ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, akşam geç saatlere kadar ise kalabalık site toplantıları gerçekleştirdi. Şekerpınar ve Akse Mahallelerinde peş peşe 4 ayrı site toplantısına katılan Ekinci, oldukça kalabalık gruplar halinde gerçekleşen toplantılarda vatandaşlardan 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Türkiye’nin ve AK Parti’nin son günlerde patates soğan fiyatları üzerinden yıpratılmaya çalışıldığına dikkat çeken Ekinci, “AK Parti’yi ve Liderimizi Satın Recep Tayyip Erdoğan’ı sandıkta yenemeyeceklerini anlayanlar art arda yeni oyunları devreye sokuyorlar. Döviz fiyatları üzerinden AK Parti’yi köşeye sıkıştırmak isteyenlerin oyunu tutmadı. Milletimiz gerçekleri görüyor. Şimdi de patates soğan fiyatları üzerinden AK Parti’yi seçim öncesi yıpratmak istiyorlar. 24 Haziran’da milletimiz en güzel cevabı sandıkta verecek ve patates soğan üzerinden siyaset yapanlar kaybedecek. Kazanan ise her zamanki gibi yine millet olacak” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
serkan 6 yıl önce

siyaset eksenli bir devlet yönetimi milleti korkutuyor .akp gidip başkası gelse vay bizim halimize ..hakeza daha yürüyecek çok yolumuz var

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku