banner1024
GÜNDEM:
Farabi'ye araştırma altyapısı!

27 Temmuz 2016 Çarşamba 10:21

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney Darıca'da sağlık kurumlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Aygün, Farabi Hastanesi’nin Araştırma olması için alt yapı çalışmalarının başladığını bildirdi.

 Geçtiğimiz gün Darıca'da gerçekleştirilen program çerçevesinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastanede incelemelerde bulunan Milletvekili Aygün ve Genel Sekreter Ergüney'e, Hastane Başhekimi Hikmet Yaşar, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yöneticiler eşlik etti.

"BURASI GELİŞEN BİR MERKEZ OLACAK"

Ziyaret esnasında ilk olarak Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar'dan hastane hakkında bilgi alan heyet, daha sonra hem servislerde yatan hastaları ziyaret etti, hemde hastanede incelemelerde bulundu. Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, "Buradaki çalışmaları yerinde görmek istedik. Bölgede gelişen ihtiyaçları düşünerek Sayın bakanımız Fikri Işık bey buranın araştırma hastanesi olacağını söylemişti. Bununla ilgili çalışmalar sürüyor. Burası her geçen gün gelişen bir merkez olacak" ifadelerini kulllandı.

BAKANLIK DÜZEYİNDE ÇALIŞMA VAR!

Sağlık Bakanlığı'nın Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nin Araştırma Hastanesi olarak düzenlenmesi için çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, "Bu bölgede Farabi Hastanesi ve Fatih Hastanesi var. Bölgede yoğun bir kitle yaşıyor. Bu bölgede olan eksiklikleri de görerek hem bu hastanedeki eksiklikleri tamamlamak ve gelişmesini sağlamak. Artı birde Araştırma Hastanesi'ne dönüştürmek. Bununla ilgili çalışmalarımızı bakanlık düzeyinde gösteriyoruz. Önümüzdeki hafta sayın müsteşarımız ile görüşeceğiz. Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin ek binası için ek ödenek gerekiyor. Burası da değişecek. Araştırma Hastanesi ile ilgili şuanda altyapı hazırlanıyor. Bakanlık bu kararı verdikten sonra hızlanacaktır. Buradaki yapı mevcut kalacak. Takviye ve işleyişini daha zengin bir hal alacak" şeklinde konuştu
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ercan 8 yıl önce

bırakın kardeşim orasıda dursun sen sıfırdan araştırma hastanesi yap bunuda darıcaya degıl. gebze ye yap.. olmadı. nufusu bulunan beylı bagı. mımar sınan. ulus. cumhurıyet. yavuz selım 5 mahallenın toplam nufusu 130 bın... 46 bın secmenı var

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku