GÜNDEM:
Fenerbahçe Gebze'de maç yapacak!

28 Temmuz 2015 Salı 12:07

 Gebzespor hazırlık karşılaşmasında Perşembe günü saat 18.00’de Gebze Alaettin Kurt Stadında Fenerbahçe U-21 ve a takım kadrosundan oluşacak olan oyuncularla hazırlık karşılaşması yapacak. 2007 yılında da karşılaşan iki takım yeniden kozlarını paylaşacak.

İLK HAZIRLIK MAÇI

Gebzespor’da Başkan İlker Çakır döneminde bir önemli mücadele daha Gebzeli sporseverlerle olacak. Gebzespor hazırlık karşılaşmasında yarın saat 18.00’de Gebze Alaettin Kurt Stadında Fenerbahçe U-21 ve a takım kadrosundan oluşacak olan oyuncularla hazırlık karşılaşması yapacak. 2007 yılında da karşılaşan iki takım yeniden kozlarını paylaşacak. Bu güzel randevu hem seyir zevki açısından önem taşırken hem de Gebzespor’un ilk hazırlık maçı olacak.

MAÇ 18.00’DE

Mor beyazlı ekibimiz yarın konuk edeceği rakibi karşısında yeni sezonun ilk hazırlık maçına imza atarken iki ekip de yeni sezon öncesi eksiklerini görmüş olacak. Maç öncesi iki takım yöneticileri gerçekleşecek olan yemekte bir araya gelecek ve dostluk görüntüleri sergilenmiş olacak. Perşembe günü saat 18.00’deki randevuya sporseverlerin ilgi göstermesi beklenirken karşılaşma ücretsiz olarak izlenebilecek. 



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku